Espectacular darrer quart

15 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

BALONCESTO

.

Si un equip en 30 minuts, a un partit igualat, aconsegueix 37 punts i en el darrer quart en fa 25, té moltes possibilitats de guanyar. Si un equip en 30 minuts encerta només 1 triple i en els darrers 10 minuts en fa 5, té moltes possibilitats de guanyar.
Això és precisament el que va passar dimarts passat. L’encontre va ser molt igualat, de fet, la màxima diferència és la que reflecteix el resultat final. El Molinar va demostrar tenir una molt bona línia exterior, essent el triple el seu millor argument.
El nostre equip es va demostrar durant els tres primers períodes molt nerviós, desencertat, però molt lluitador, la qual cosa feia que l’equilibri en el marcador fos evident. Tant és així, que el tercer període acabà 37 a 39.
I al darrer quart, el Joventut Mariana mostrà la seva millor cara, i s’arribà al final amb l’esmentat resultat.
Aquest cap de setmana tocarà descansar i d’aquí a deu dies ens visitarà un dels gallets de la categoria, el Sant Josep.

Anotaren: Salom 9, Cañellas 6, Coll 2, Homs 11, Roca 14, Cabrerizo 7, Garcia 9, Delgado 2, Toledano 2.