El Sóller diu adéu al liderat i a la imbatibilitat al Camp den Maiol

2 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

El Club de Futbol Sóller ja no és el líder de la Regional Preferent. La inesperada derrota d’ahir diumenge al Camp den Maiol, davant l’Esporles, deixa l’equip de Fernando Cercós a la segona posició de la taula. El Llosetense, que va superar el Serverense (2-1), s’ha situat al capdavant de la classificació.

Sóller i Esporles jugaren un bon partit sobre la gespa del municipal solleric. No obstant això, els visitants anaren sempre per davant en el marcador. A la primera part, col.locaren un 0-2 en el marcador.

A la represa, els de la vall retallaren distàncies amb l’1-2, però els esporlerins superaren a Mario per tercera vegada amb l’1-3. Ravi marcà el 2-3. L’equip intentà empatà, però l’Esporles es va defensar molt bé.

Aquesta derrota, a més de suposar la pèrdua del liderat, també acaba amb una important estadística a favor dels de la vall, ja que deixen d’estar imbatuts com a locals.

Informa:deportebalear.com //fuente:saveu.cat

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com