Justet i a la pròrroga, Alcúdia 50 – Jov. Mariana 51

26 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Partit en el que les defenses van poder amb els atacs i en el que els jugadors del Joventut Mariana es contagiaren del joc lent de l’equip local.
Sols a l’inici del primer quart es va veure un Joventut Mariana ràpid, però tot això sols fou en els primers minuts, doncs a partir del sis, l’equip de casa prengué el control del joc i va imposar el seu joc lent amb atacs llargs i el Joventut Mariana es va anar contagiant del joc i tot i que la defensa sí va estar encertada i es jugà bé en atac, es va estar massa espès i sense idees.
L’equip de casa dominà en el marcador des del minut 4 del primer quart fins el minut 10 del darrer quart, que va ser quan els sollerics aconseguiren l’empat que els duria a la pròrroga. De fet, a manca de sis minuts per acabar els 40 minuts, el marcador assenyalava un 41 a 32 pels locals i tot feia indicar que els nostres sumarien una inesperada derrota: però arribà la reacció amb un parcial de 0-9 i s’empatà a 41.
A la pròrroga, el Joventut Mariana anotà un parcial de 0-7, però l’Alcúdia va saber reaccionar i retornà un bon parcial als sollerics, aquest cop de 9 a 1, posant en el marcador un incert 50-49 a falta de tan sols 14 segons per acabar. Amb la pilota pel nostre equip, aquest va saber aprofitar el temps restant per anotar quasi bé a l’últim segon la cistella que donaria la victòria al nostre equip.

Anotaren: Carles 2, Josep, Andreu 8, Anibal 18, Ramon, Ivan 8, Xavi 6, Lucas, Joan, Eloi 5, Joaquin 2 i Emilio 2.