Joventut Mariana 69 – Binissalem 43

3 marzo 2009 | Por | Categoria: Baloncesto, General
.

.

Partit més fàcil del previst a priori. L’equip binissalamer només aguantà els cinc primers minuts del primer quart, després els locals anotaren un 13 a 3 i arribaren al final de quart amb 10 punts d’avantatge (19-9). A la represa no canvià massa el decorat, el Joventut Mariana era el que manava i el Binissalem, tot i que ho intentava, no podia ja que els locals esstaven per la labor en defensa i no donaven facilitats, mentre que en atac cercaven bones opcions i no es precipitaven, pel que al descans la diferència havia augmentat en 3 punts més (38-25).
En el tercer període la tònica fou la mateixa tot i que els visitants no donaven el seu braç a tòrcer. Els locals deixaven clar que eren els que imposaven el tempus del partit i els que manaven en el marcador.
En el darrer quart el Joventut Mariana, amb un parcial de 9-0 en el minut 5, deixava el partit vist per sentència, si és que ja no ho estava abans.

Jugaren: Carles 3, Carlos 2, Emilio 3, Andreu 8, Anibal 8, Ramon, Ivan 5, Xavi 6, Lucas 10, Joan 4, Eloi 8 i Joaquin 12.

Informa: Deporte Balear //fuente:joventutmariana.com

Deje su comentario