Pollença 2 – Escolar 3

30 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
.

Si ja de per sí el partit davant el líder era complicat, molt més es va complicar quan al minut 7 ja es tenia el marcador en contra amb un 2-0 i la por de que allò fos un festival de gols. Així va acabar la primera part amb l’esperança de que l’Escolar fos capaç de remuntar un partit que pintava malament i la sorpresa fou quan a l’inici de la segona part, l’Escolar amb 5 minuts va empatar el partit i quinze minuts després en Rafa Navarro amb un tir de fora de l’àrea aconseguí el 2-3 que seria el resultat definitiu. La resta de partit fou un patir aguantant bé els atacs desesperats del Pollença ja que es sabia que el Son Ferrer havia guanyat i es posava líder de la classificació. En definitiva 3 punts més que donen una mica més de tranquil·litat.