XIX TORNEIG DE FUTBOL ALEVÍ DEL CONSELL DE MALLORCA

7 abril 2009 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base

Hi participaran equips de Mallorca, València, Castella-la Manxa i Múrcia al camp de futbol de la Penya Arrabal

PRESENTACION XIX TORNEIG DE FUTBOL ALEVÍ DEL CONSELL DE MALLORCA

El camp municipal de la Penya Arrabal, situat al polígon de Can Valero, serà l’escenari del XIX Torneig de Futbol Aleví del Consell de Mallorca 2009, que es durà a terme els dies 10 i 11 d’abril. La consellera d’Esports i Promoció Sociocultural, Dolça Mulet, ha presentat aquest matí el torneig en què participaran prop de cent setanta persones, entre jugadors (102 dels equips masculins i 24 dels femenins), àrbitres i personal tècnic.

A l’acte també han assistit el director insular d’Esports, Antoni Seguí, el vicepresident de la Federació Balear de Futbol de les Illes Balears, Manuel López Lacal, el seleccionador de futbol aleví, Antonio Barea i el president de la Penya Arrabal, Antoni Planas.

Aquest torneig l’organitza i el patrocina el Departament d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, amb la col·laboració de la Federació de Futbol de les Illes Balears i la Penya Arrabal. En aquesta edició, s’enfrontaran les seleccions masculina del Mallorca A i B, la selecció de Múrcia i la selecció del València CF.

Així mateix, quant al futbol femení, també sota el patrocini pel Departament d’Esports, s’enfrontaran les seleccions de Mallorca i de Castella-la Manxa.

Tots els equips participants arribaran a Mallorca el aquest dijous, dia 9 d’abril. Divendres es disputaran els partits de classificació per a la fase final masculina (a les 10.30 h i a les 12 h), que tindrà lloc dissabte, quan també es durà a terme la cerimònia de lliurament de trofeus per als equips guanyadors, a les 12.15 hores, al camp de la Penya Arrabal. La final femení es disputarà el Divendres Sant, a les 16.30 h, i el lliurament de trofeus està previst per a les 17.30 h.

* S’adjunta una programació amb informació sobre els partits.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com