DEBUT AMB DERROTA PER LA MÍNIMA 0-1

7 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

Foto cortesia Guillem M. Pastor .

M.A.Coll; El Lloret ha començat la lliga amb mal peu, desprès de caure derrotat per la mínima davant el Sa Coma. Els locals iniciaren el partit amb molta empenta, i als pocs minuts arribà un gol que tothom va veure, menys el linier i l’arbitre del partit. Aquesta jugada va treure de l’encontre als jugadors, fet que va ser aprofitat per l’equip visitant, ja que amb la seva primera arribada aconseguiren marcar l’1 a 0. A partir d’aquí, el partit fou molt travat, amb constants pèrdues de temps dels jugadors del Sa Coma. Aquesta va ser també la tònica d’una segona part, on pràcticament no es va veure joc, i on el Lloret va posar voluntat, però poc encert de cara a porteria contrària.

La lliga, acabà de començar i el camí serà llarg i difícil, però amb feina i esforç segur que s’aconseguirà l’objectiu final.

Informa: Deporte Balear    fuente: uelloret