LLORET, REMONTADA I VICTÃ’RIA

13 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol
resultatj2M.A.Coll; El Lloret ha sumat els tres primers punts de la temporada, al imposar-se 3 a 4 al Llucmajor. Desprès d’una primera part trepidant, on el Lloret ha anat a remolc a nel marcador, els nostres aconseguiren aixecar un 3 a 1 en contra. L’empat a tres amb que finalitzà el primer temps, reflexe les errades defensives dels dos equips i la seva eficàcia ofensiva.
La segona part, el Lloret va ajustar millor la defensa i va sebre aprofitar els contraatacs per crear perill, de manera que amb una contra en Domingo Llabrés, va marcar el gol, que donaria la victòria al Lloret.
El Llucmajor que va empènyer molt, es va trobar amb un equip que donà la cara i va sebre defensar el resultat fins al final.

GOLS:

Primera part

1-0
1-1 Pròpia porta
2-1
3-1
3-2 Toni Gelabert
3-3 Domingo Llabrés

Segona part

3-4 Domingo Llabrés

Informa: Deporte Balear fuente:  u.e.lloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com