Presentació del torneig Illes Balears de volei femení i masculí

24 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley
Presentación torneo voley

El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas i el president de la junta gestora de la Federació Balear de Volei, David Pérez, han presentat el Torneig Illes Balears de volei que se celebrarà el proper cap de semana (dissabte 26 i diumenge 27 de setembre) a les localitats mallorquines de Bunyola i Petra.

A l’acte també han estat presents el director general d’Esports, Gabriel Gili, el batle de Bunyola, Jaume Isern i el batle de Petra, Joan Font

El Torneig Illes Balears de volei femení se celebrarà en el pavelló municipal de Bunyola. i els equips participants són el CV. Bunyola, el Algaida, el Palma Volley, el Ciutat de Palma i el Valeriano Allés.

Així mateix, en el pavelló municipal de Petra se disputaran els partits dels equips masculins. Els clubs participants en aquest torneig són el Palma Voley, el CV. Bunyola, el Mascaró de Petra i el CV. Eivissa.

Pulsar sobre las imagenes para agrandar

Cartell femení Cartell masculí

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com