18 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

At. Baleares: Linares, Pau, M. Ángel, Esteban, Oscar, Ernesto, Rafeal(Navarro), Llistó(Lawal), Nacho(Morales), Edu y Peter.

At. Ciudadela: Dani, Lucas, Nazute, Arauca, Isaac, Serginho(Luis), Guillermhe, Vinicious, Rafa, Thiago(Llonca) y Edgar(Rodri).

Goles: 1-0 min.89 Rafeal de cabeza.

Colegiado: Bardají Matí ayudado por Pino y Roig.

Tarjetas: Amarillas para Pau, M. Angel, Rafeal y doble a Lawal que ha sido expulsado por el At. Baleares y a Isaac, Serginho, Llonca y doble a Arauca que ha sido expulsado por el At. Ciudadela.

Incidències: Uns 700 espectadors a l’Estadi Balear.

Partit molt espès el que ha jugat l’At. Balears contra l’At. Ciutadella que ha vengut a tancar-se amb els onze jugadors per aconseguir un puntet. En cap moment l’At. Balears ha aconseguit crear futbol avui dematí, ja que entre el vent i la bona disposició tàctica de l’Atlètic Ciutadella ha impedit que es creassin jugades de massa perill.

L’Atlètic Ciutadella que debutava a la banqueta Marc Serrano ha plantetjat un partit de manera ultra defensiva amb molts de jugadors al centre del camp i quan els jugadors de l’At. Balears rebien la pilota, els pressionaven fins a 3 jugadors. Així ha estat molt difícil jugar i el gol ha arribat ja als minuts finals del partit, malgrat a la segona part ho han intentat sense massa sort, n’Edu i en Pedro Morales, però que no han provocat massa problemes al porter menorquí Dani.

En resum 3 punts d’or i l’At. Balears que continua segon a la taula. Però un partit per olvidar on l’At. Ciutadella ha vengut a l’estadi balear a evitar que l’At. Balears estigués còmode sobre la gespa i ho ha aconseguit. Inclús a la primera part, han disposat de dues ocasions clares de gol per avançar-se, però un extraordinari Linares amb dues parades ho ha evitat.

Ara ja a pensar amb la visita a Sa Pobla, el proper diumenge 25 d’octubre a les 12:00. Per aquest partit, l’Àrea Social del club ha organitzat una concentració a les 10:00 a l’Estació Intermodal de la Plaça d’Espanya per anar en tren a veure el partit.