1 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

CRONICA DEL PARTIDO

Atº Baleares 4  Independiente  o

.

.

Gran partit de l’At. Balears que podria haver guanyat l’Independiente per més diferència de gols. Al final dels 90 minuts, els locals han fet més de 11 ocasions claríssimes de gol, que només la falta de punteria o l’encert del porter Juli ha evitat de materialitzar en un gol.

La primera part, que ha estat de domini total i absolut de l’Atlètic Balears, amb un mig del camp extraordinari amb un Lawal incommesurable han posat contra les cordes l’equip groguet que només feia que acumular defensors dins l’àrea i a la frontal. Al primer quart d’hora els blanc-i-blaus ja podrien haver anat 2 o 3 a zero, però faltava un poc de punteria per fer el primer gol. Però els homes de Pedraza no s’han cansat ni s’han desesperat, i tornaven a començar la jugada des del mig del camp, i Fran i Llistó nutrien a la davantera de bones pilotes de gol. Rafeal per la dreta ha duit de corcoll tot el partit el rival que ja no sabia com aturar-lo. I d’una jugada del mateix Rafeal amb la participació de Daniel que centra al segon pal i Peter va embogir la grada per aconseguir el primer gol. Ja al temps de descompte a la treta de còrner Daniel feia el 2-0 i tornar el fervor a una grada que té ganes d’aconseguir coses importants aquesta temporada i de tornar a 2aB.

A la segona part, Pedraza donava entrada a Pedro Morales enlloc de Daniel i l’equip ha disposat de 5 ocasions clares de gol, malgrat no s’ha cercat tant el gol com a la primera part. Però si Peter ha disposat d’un ma a ma amb el porter, que li ha tret en una parada extraordinària evitant el tercer, no ha pogut evitar 2 minuts després quan de nou el davanter nigerià, dins de l’àrea ha fet un extraordinari xut que s’ha colat per l’escaire del porter, fent un autèntic golàs que ha animat un altre vegada la grada. I ja per acabar, una gran jugada de Peter, que ha cedit la pilota al segon pal perque Pedro Morales fes el quart i definitiu gol.

En definitiva, molt bon futbol el vist avui dematí a l’Estadi Balear, i el rival, malgrat no ha tengut cap ocasió de gol, no ha regalat la victòria ni ha abaixat en cap moment els braços, tot al contrari, ha lluitat els 90 minuts sense donar cap pilota per perduda i demostrant ser un digne adversari, però incapaç d’aturar el vendaval blanc-i-blau que sobretot a la primera part gràcies a la força física de Lawal al mig del camp han realitzat un sensacional partit.

Avui els més de 800 espectadors que han vengut al partit, s’han anat ben contents del partit, dels gols, i sobretot del bon joc. També contents, per la presentació del ferreret que s’ha presentat en societat i que ha estat un alicient més i una nota de color a la grada, a l’afició i als més joves de l’equip blanc-i-blau.

Ara, a pensar en la proper partit, dissabte que ve a les 17:30 al Coll den Rebassa.

Lluc Martorell

Nota de Deporte Balear

.

Bonita mañana la que se a disfrutado en el Estadio Balear, dia primaveral, una bonita y espectacular puesta de escena de la mascota del At Baleares. Es Ferraret Blanquiazul que llego a su nuevo hogar en en magnifico Roll Royce, en un gran ambiente de fiesta, los jugadores de ambos equipos le izieron el pasillo de honor, asta que llego a los forofos del At. Baleares justo debajo del palco presidencial, todos sin esceccion mayores y pequeños disfrutaron con sus travesuras y se dejo fotografiar por todos los que lo desearon, correteo por la tribuna haciendo las delicias de los mas pequeños

ALINEACIONS

AT. BALEARES: Linares, Bio, Ernesto, Esteban, Oscar, Lawal, Rafael, Llisto (C), Fran, Peter, Daniel,  (S) Pau, Mingo(ps), Pedro, Piña, Montolio.

INDEPENDIENTE: Juli, Carmona, Castillo, Juandi (c), Hector, Pedro, Joseca, Gero, David, Xisco, Matias,  (S) Gustavo, Juan (ps) Juanvi, Ferrer, Mauricio

4-0  Morales min. 87

Canvis: Morales per Daniel; Piña per Rafael i Pau Pomar per Fran. Canvis independiente: 16 x 11; 15 x 7 i 14 x 8

Incidències: 800 persones a l’Estadi Balear

Presentació de la mascota de l’At. Balears, es “ferreret”.