PRESENTACIO CLUB VOLEI SOLLER

5 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley
Presentacio 2009-2010

Seguint la línea innovadora i sorprenent dels darrers anys, el Club Volei Sóller es presentarà a tots els membre de la família del club i demés simpatitzants el proper diumenge 15 de novembre a les 18:00 h al Pavelló d´Es Puig en un acte replet de sorpreses per al públic i, fins i tot, per als protagonistes de la festa que no son altres que els jugadors. Vos hi esperam!.

AGENDA DEL CAP DE SETMANA

Aquest proper cap de setmana cap dels tres equips del CVS que ja han començat les seves respectives competiciosn juguen a La Vall.

* El Juvenil Femení es desplaça dissabte dematí a Artà per jugar el quart partit del seu grup en el que és el primer encontre de la segona volta. Les d´Artà no o posaran gens fàcil tot i que com varen demostrar les nostres nines la setmana passada davant el Bunyola, jugant amb concentració e intensitat poden complicar la vida a qualsevol equip.

* El Sénior Femení es desplaça al pavelló de Blanquerna del Pont d´Inca per enfrontar-se al CV Pòrtol en el tercer partit de la lliga regular de la 2ª divisió balear.

* I per acabar, el Sénior Masculí repeteix desplaçament, aquest cop a Vilafranca a la recerca de la primera victòria de la temporada.

Molta sort a tots tres equips!.

Resultats eXpreS

CAP DE SETMANA : 31 d´Octubre de 2010

*CVS Juvenil 0 – 3 CV Bunyola (15-25 / 28-30 /23-25)

*CVS Senior Femeni 0 – 3 CV Porreres (15-25 / 17-25 / 15-25)

*CV Alcudia 3 – 1 CVS Senior Masculi ( 25-15 /25-23 /19-25 /29-27 )

Informa:   Deporte Balear fuente: cvsoller

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com