13 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Bona jornada en el que es refereix a  l’organització. Els resultats són els següents:

INICIACIÓ

Joan Capó “B” – Montuiri, 10 – 16

Ho han fet molt bé els més joves jugadors de Felanitx i això ho demostra que  han anotatat 10 punts! Joan Mesquida (6), Guillem López (2) i Andreu Bover (2)

Sant Alfons – Porreres “A”, 42 – 4

Fàcil partit dels nostres contra l´equip de Porreres, integrat tot per nines que no han jugat mai. Miquel A. Amegual (22) i Luis Serra (16), tàndem letal sense jugar cap minut en el quart temps. Luis Angosto (2) i Joan Nicolau (2), la resta de punts.

Joan Capó “A” – J. Llucmajor “B”, 56 – 6

Partit completíssim (18-0, 14-2, 10-0, 14-4). Han jugat els 9 “veterans”. El “cinc” titular ha anotat 50 punts: Maria Garcia (gran partit,14), Rafel Bover (segurament el millor partit que l’hem vist ,14), Marta Maimó (10), David Monserrat (10) i Maria Obrador (2). També anotaren Miquel Oliver (4) i Nerea Adrover (2)

BENJAMINS

Porreres – Joan Capó “B”, 23 – 24

Partit de bon nivell i molt equilibrat, amb suspense final. Quan tothom es pensava haver guanyat d´un punt, la taula digué que el resultat era al revès. Gràcies a la honradesa de l´entrenador del Porreres… se logrà la justa victòria.

Paula Uguet (6), Marta Peregrina (4), Carlos Martínez (4), Joan A. Martorell (2), Núria Garrido (2), Pere Mesquida (2), Victòria Vera (2), Antoni Bennàsar (2)

Joan Capó “A” – S´Algar de Portocolom, 38 – 4

Victòria fácil contra un rival que no oposà molta resistència. Maria Uguet (10), Maria Obrador (6), Juan A. Siverio (6), Pedro J. Siverio (4), Aina Grimalt (4), Miquel Adrover (4), Aina Fiol (4)

Sant Alfons “A” – BC Santanyí, 3 – 33

Aquest és un equip destinat a haver de lluitar molt als partits a causa de la seva inexperiència i curt nombre de jugadors. El començament ja ens ho demostra. Ànims a tots ells!!! Cèsar ha fet 2 punts i n’Ayoub 1.