Crònica Mini – 12/12/09

16 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

minicronica

MINI MASCULÍ

Capdepera: 51 – JC San Alfons Bons Acabats: 78

MINI FEMENÍ

Joan Capó 98: 85 – Campos: 17

Gran partit el realitzat per els més petits. Anàvem avisats de que no seria fàcil, i així va ser. Els altres eren grans, “hormonats” segons en Toni, però sabíem que si sortíem concentrats i forts en defensa tot aniria rodat. I així ho férem, 4-14 als primers 8 minuts. La defensa fou forta i en atac la dupla Miquel-Roberto s’encarrega de la part anotadora, entre els dos feren tots els punts d’aquest quart. Al segon baixarem un poc l’ intensitat però encara així guanyarem el quart per un 9-15 on en Pere imposa la seva altura baix els taulers fent 8 punts. El tercer quart, 5-14, va tornar a ser molt bo en defensa. Arribats a aquest punt s’esperava mes del rival, i així ho demostra durant la segona part del partit, els parcials de 13-15,5-8 i 15-12 mostren que els rivals es posaren les piles i amb una pressió i defensa molt intenses ens posaren les coses difícils, sobretot alhora de superar la pressió, a on tinguérem mes problemes dels esperats.

Conclusió: Gran partit que demostra que si seguim així tot anirà molt be.

–         A destacar:

• Els 4 jugadors de segon any agafaren el timó del partit quan tocava, amb 17 punts d’en Miquel, 16 d’en Roberto, 15 d’en Pere i 13 d’en Toni.
  • Guanyarem 5 dels 6 parcials, i el que perdérem fou domes de 3 punts.
  • La intensitat mostrada en tot moment.

–         A millorar:

• Les pilotes perdudes, 26, fruit sobretot de passos i dobles.
  • Sortir de pressions intenses com la del Capdepera.
  • Els tirs lliures, 2 de 10.

Anotaren: Joan Lluis (2), Toni (13), Pere (15), Roberto (16), Jaume (6), Miquel (17), Ferran (3) i Pep (6).

Lliga: 12/12/2009 Capdepera 51 – Bons Acabats 78 (16)

MINI FEMENÍ

Gran partit el disputat dissabte. Primer partit a casa en el qual es va deixar veure el potencial de les nostres nines. Un partit en el que el Campos no va tenir oportunitats ja que el Joan capó era una màquina quasi bé perfecte en atac i sobretot en defensa. Partit marcat pels continus contraatacs de les felanitxeres, fruit de les 26 pilotes robades i l’encert de les entrades. Aquest partit ens demostrà una vegada més que aquest és un gran equip i que quan fan feina juntes són implacables.

Destacar:

–         Totes les jugadores. Totes van posar el seu gra d’arena, totes van demostrar que quan volen, poden:

• ANA: Cada vegada més espavilada davall la cistella.
  • GEMA: Molt decidida en atac, llàstima que no culminés, segur que si seguim fent feina això canviarà.
  • MARIA M.: Una maquineta, 9 rebots i 26 punts.
  • CATE M.: Una nina que sorprèn, enguany està a tope! 5 rebots i 14 punts.
  • JÚLIA: Un altre exemple de sorpresa. Aquesta setmana va fer una feinada en defensa, a seguir així!
  • ANDREA: Com sempre, la seva perseverança en atac i en defensa donaren els seus fruits. 3 rebots, 8 pilotes robades i 12 punts.
  • CATER B.: Una jugadora que fa una feinada en defensa i en atac, una maquineta que mai acaba les piles. 4 rebots, 9 pilotes robades i 6 punts.
  • NÚRIA: Millora molt dia a dia, en defensa sobretot.
  • MAGDA: El millor partit des de feia molt temps. Vam veure una Magda agressiva al rebot i fent feina en defensa. 12 rebots i 22 punts.

A millorar

–         L’encert triplístic de l’equip, tot i dir que aquest partit tampoc va donar peu a jugar estàtic.

–         Posició defensiva, sobretot sota la cistella.

–         Atentes en atac, sempre miram la pilota!

Jugaren: Ana, Gema (2p), Maria M. (26p), Cate M. (14p), Júlia (2p), Andrea (12p), Cater B. (6), Núria (1) i Magda (22).