260 JOVES GAUDEIXEN DE LES FESTES DE NADAL PRACTICANT ESQUÍ I SNOWBOARD

5 enero 2010 | Por | Categoria: General, Otros Deportes

IMG_0260L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palma ha organitzat la campanya de Nadal 2010. Aquestes, consisteixen, com cada any, en oferir activitats relacionades amb la pràctica de l’esquí  i snowboard a tots aquells joves d’entre 12 i 17 anys empadronats a Palma, durant les vacances de Nadal.

Els joves que s’han adherit a aquesta nova convocatòria varen partir de Palma el passat dia 1 de gener en vaixell cap a Barcelona i tornaran el dia 7 de gener a les 7h al port de Palma. La campanya de la neu 2010 te un preu de 250 euros (inclou transport, dietes, material, allotjament…), al igual que l’any passat amb un total de 260 places.

En aquest sentit, l’àrea de Joventut ha mantingut el mateix nombre de places que l’any anterior amb el mateix preu com a mesures d’ajuda a la recessió econòmica que ens trobem.

Com a novetat, enguany, les activitats de neu es desenvoluparan a 3 estacions diferents: La Molina, Port d’Es Comte i SuperEspot (nova estació).D’aquesta manera, les pre-inscripcions començaren el passat dia 9 a l 13 de novembre i el segon dia ja estaien totes les places cobertes.

A més, s’han destinat ajudes econòmiques per falta de recursos, sempre que es beneficiaris han estat inscrits a les activitats de Nadal compleixin els requisits exigibles d’acord amb els criteris aprovats per la Junta de Govern de Palma.

Les ajudes econòmiques poden ser del 100% del preu total de l‘activitat o pot suposar una reducció de la tarifa segons els ingressos i el nombre de fills a la unitat familiar.

L’àrea de Joventut, ofereix una sèrie de places (16%) a tots aquells joves de Palma amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials, o d’integració social  perquè puguin gaudir d’unes vacances de Nadal com els demés joves de Palma , perquè els problemes familiars o socials dels joves no han de ser un impediment per participar en les activitats de temps lliure.

 • Amb aquestes activitats que hem organitzats pels infants i joves durant les seves vacances de Nadal volen potenciar, entre d’altres:
  1. Els hàbits saludables que aporta desenvolupar activitats a l’aire lliure.
  2. El esperit de confiança amb ells mateixos (esperit de superació).
  3. El fet de conèixer nous amics i relacionar-se amb ells.
  4. Conèixer de primera mà l’entorn natural de la zona.
  5. Conservar i contribuir en el respecte de la natura.
  6. Aprendre a conviure amb els demés.
  7. Fomentar activitats amb equip, participatives i actives.
  8. I sobretot, gaudir dels dies de vacances d’una manera entretinguda, amb activitats noves i creatives i deixant de costat els llibres.
  9. Practicar un esport com l’esquí o el snowboard que a Palma és impossible fer-ho.
Albun Fotos, PARA VER LAS FOTOS PINCHA SOBRE EL ALBUN

Albun Fotos, PARA VER LAS FOTOS PINCHA SOBRE EL ALBUN

Albun Fotos, PARA VER LAS FOTOS PINCHA SOBRE EL ALBUN

Deje su comentario