26 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

CVS Infantil m. 0 – 3 Podes i Tales Pòrtol
*CV Porreres 3 – 1 CVS Senior f.
*CV Artà 1 – 3 CVS Senior m.

ESCORPI PALMA 0 – 3 C.V. SOLLER  (16-25/18-25/18-25)

Pel club volei Sóller jugaren Mireia, Marta, Rosa, Mª Antonia, Esther, Clara i Nena.

El passat dissabte a les 20 horas es jugà al Poliesportiu de Sant Ferran de Palma el partit entre l´Escorpí Palma i el C.V. Sóller, amb molta presència de seguidors sollerics que animaren i gaudiren del joc solleric a Ciutat.
El conjunt solleric es va apuntar una còmoda victoria a Ciutat, gràcies a la seva serietat en el joc que no va deixar que el seu adversari pogués apuntar-se punts fàcils i sempre va mantenir un avantatge en el marcador que va fer que el nostre equip pogués jugar amb tranquilitat.
Quant un equip sap al que juga tot és més fàcil, ja que des d´un principi el conjunt solleric va sortir a per el partit i des d´una bona feina de las col-locadores fins a la feina sorda de les demés jugadores, que de mica en mica, amb la feina de totes, va fer que les diferències en el marcador s´ampliessin, i poder arribar al final de cada set amb tranquilitat.
Hem de comentar que el nostre equip no va estar tant brillant con la setmana passada, contra el Montession, pero si que va deixar una bona itmage com a equip, que li permet que vagin agafant confiança en el seu joc i que les jugadores vagin cresquent com a jugadores.
El nostre equip tornarà a jugar el proper dissabte enfront l´Algaida al Pavelló Es Puig

DERROTA DE LES SENIOR DAVANT UN GRAN PORRERES

CV PORRERES  3 – 1  CV SOLLER (25-12/22-25/25-18/25-16)

Pel CVS jugaren : Sara, Keiko, Barbara, Aina, Mar, Rebeca i Marga.

Si fins fa poc, fer un bon partit davant un dels equips potents de la categoria era motiu de satisfacció per a tots els integrants de l´equip Sénior femení solleric, ara ja no basta. Les sensacions són bones pero ja fa massa vegades que es repeteix la situació. És com quant es té un «déjà vu». Inici bo, «in crescendo» fins arribar a un nivell molt bo on dona la sensació que es pot guanyar a qualsevol i després baixada progressiva en que errades en els petits detalls fan que les diferències en el marcador no es puguin retallar.
S´ha de destacar que el Porreres va causar molt bones sensacions a tots els presents i que, juntament amb el Bunyola, s´intueix com a l´equip més fort de la categoria.
Les nostres començaren passades de voltes. Els bons partits realitzats en les darreres jornades carregaren de motivació a les de Sóller que arribaren a Porreres decidides a donar la sorpresa. Després d´haver tutejat al Vilafranca tot pareixia possible. Aquestes ganes varen fer cometre errades de precipitació en totes les fases del joc. Fins i tot els atacs més senzills es fallaven incomprensiblement. El primer parcial va passar en un no res.
A partir d´aquí el cap de les nostres es va refredar i tot començà a funcionar com s´esperava. La defensa sollerica aixecava els atacs locals una vegada rera l´altra fins aconseguir desquiciar a les de Porreres que acabaren per atacar exclusivament per centre en un darrer intent d´aixecar el segón parcial. Massa tard. La diferència ja era massa gran i els bons atacs de les solleriques donaven molts problemes a la defensa porrerenca.
1-1 i tot per decidir. Aquí començà la baixada de les de Sóller. No canviaren res, i les intencions eren les mateixes però el desgast mental tornar a comparéixer i el que fins llavors eren atacs amb molt de sentit que no deixaven atacar amb comoditat a les locals, es convertiren en bolles fàcils de defensar que propiciaven atacs còmodes de les de Porreres. També es fallaren més serveis que en els dos primers sets i poc a poc les diferències es feren grans sense poder-ho arreglar.
El quart i darrer set fou calcat al tercer i com hem comentat abans, en acabar el partit, la sensació dins l´expedició sollerica era de desil-lusió perque després d´haver remuntat i jugat a un molt bon nivell es partia amb una nova derrota.
Després de l´encontre, Albert Ros destacava el gran partit jugat per Marga Llabrés amb un espectacular repertori d´atacs a les linees que va fer tornar locos a les defensores del Porreres i na Sara Luque que, després de fer-se un esguinç en el primer parcial, jugà tot l´encontre «tocada» i segurament causarà baixa les dues properes jornades si es confirma la lesió. Enhorabona Marga i Sara i a seguir fent feina!.
L´entrenador de les nostres es mostrava satisfet i assenyalava el desgast mental com a una de les claus per explicar la derrota tot i que insistia en que els partits contra els quatre equips que es troben abaix en la classificació son en els que s´ha de mostrar la millora real de l´equip.
dissabte 23 de gener de 2010

VICTÃ’RIA CONTRA PRONÃ’STIC (editat de nou)

CVS: 3 – 2 AD ALARÓ
Sets: 25-22/11-25/23-25/25-13/17-15

Jugaren: Marina Heine, Mireia Xumet, Antònia Tovar, Lídia Bestard, Nena Ramon i Paula Fuster

Molt difícil es presentà el partit d’aquest dissabte degut a les nombroses baixes que tenia el nostre equip que tan sols pogué comptar amb dues jugadores d’edat cadet (Nena i Mire) i quatre infantils, trobant-se els entrenadors Toni i Alfons sense poder realitzar cap canvi en tot el partit. Tot un gran contrapeu si l’afegim a la dificultat de jugar al grup més difícil de la categoria i contra nines fins a tres anys més grans. Però davant l’adversitat d’haver de jugar sense les habituals Maria Ignàsia (malaltia), Victòria (lesió), Maria Frau i Maite Mas (viatge), i Clàudia, Sílvia i Marina Bauçà (????), a les nostres nines només els hi quedava creure en elles mateixes i créixer-se. I ho feren! Vaja si ho feren!
Al primer set les solleriques es trobaven desubicades. No estaven acostumades a jugar juntes un partit i a més na Paula havia de tenir la responsabilitat d’haver de jugar de col·locadora tot i ésser el seu primer any jugant a volei. Ràpidament les visitants agafaren avantatge i mantingueren la distància al marcador però les nostres nines saberen refer-se i aconseguiren empatar el partit en els punts finals. Amb una «veterania» anormal en aquestes edats, les nostres saberen imposar el seu ritme i jugar els seu millor volei en aquests moments i s’emporatren el set davant la sorpresa de les visitants.

Al segon set les alaroneres sortiren amb molta força disposades a distanciar-se el més aviat possible i sentenciar el set. Davant la constància visitant, les solleriques es veren superades i baixaren els braços massa prest, entregant tot el joc a l’Alaró. Poca lluita i poca confiança.

Al tercer set tornaren els fantasmes. Així com anaven avançant en el joc, anaven perdent autoconfiança que provocava a la vegada que es fessin més errors. Era com el peix que es menja la coa. S’entrà en una mala dinàmica de molts d’errors en totes les posicions (servei, remat, defensa, col·locacions). I el pitjor de tot, males cares, pocs ànims i ningú que volgués agafar responsabilitats. Una actitud pèssima per part d’alguna jugadora que pareixia que estava allà per fer qualsevol altra cosa menys divertir-se i ésser bona companya en aquests difícils moments on la resta la necessitava més que mai. Molta feina queda als entrenadors en aquest aspecte tan important com és el mental en certes jugadores.

Davant aquesta mostra de mal joc i pitjor actitud i concentració, les alaroneres no tengueren molts de problemes per avancar-se en el lluminós 1-2.
Però per sorpresa de tots els presents, al quart set es girà la truita i tornà el bon joc a les files solleriques. Tot el que no havia sortit al tercer joc s’intentà corregir des de la banqueta i es demanà, a més de més il·lusió i intensitat a les jugadores, millorar uns quants gestes tècnics i tàctics. Tot canvià i les solleriques compliren a la perfecció. Tot i tenir a na Lídia amb el seu particular «joc», la resta estigueren perfectes. A darrera la defensa estigué molt més atenta i activa, les atacants foren més agressives, els serveis anaren dirigits i no hi hagué errors, sobretot en els frees. Elles saben que és així com s’ha de jugar i que millorant el nostre joc no cal estar pendents del marcador perquè així s’acaba guanyant. S’aconseguí un parcial de 12-1 i amb els entrenadors sense deixar que hi hagués cap tipus de relaxació a l’equip, la victòria no es podia escapar. Fou el set on es va veure el millor joc de les locals i que les permeté igualar el partit.
Arribats al set definitiu ja no valien les excuses ni les males cares. S’havia fet el més difícil, remuntar el marcador dues vegades i ara s’havia de culminar oferint cada una d’elles el seu millor joc i el seu darrer esforç. Sense haver pogut realitzar cap canvi i després de dues hores de joc, l’equip estava molt «tocat», sobretot na Paula que sofria una contractura a la cama esquerra que la tenia coixa i gairebé no la deixava ni caminar. Però aquest equip és un equip guanyador que com a tal es creix davant les adversitats i es quan més s’entrega. No s’havia fet tant d’esforç per ara baixar els braços i entregar el partit (que és el més fàcil en aquestes situacions i en equips d’aquestes edats). Cap d’elles va baixar el cap i totes juntes s’arengaren per anar a per al partit.
Fou un final d’infart. Tornà na Lídia a jugar per a l’equip i no faltaren els grans remats, les defenses, els bons serveis, els bloquejos i finalment…..LA VICTÃ’RIA!
Enhorabona a totes i cada una de les 6 jugadores del CVS que demostraren a tots els presents que quan creuen en elles mateixes, poden guanyar qualsevol partit contra tot pronòstic.