Crònica de la setmana 07/02/2009

8 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

INMP2: Teclasoft.com 65 – Inca 54

Despres de la derrota per un sol punt a la primera volta, aquest cop tocava revenja. L’equip respongué bastant bé, després del mal partit de la setmana pasada, millorant notablement l’encert en atac i, sobretot, el balanç defensiu. D’aquesta forma sempre anarem per davant en el marcador excepte els minuts inicials del partit. El primer quart fou bastant bo en quant a punts, arribant amb un marcador de 18-12. Al segon quart, no abaixarem els braços com de costum i ampliarem una mica més el marcador, arribant al descans amb un marcador de 27-12, bastant prometedor. El tercer quart fou un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, que ens permeté arribar a l’inici del darrer periode amb un marcador de 48-36. Ja al darrer quart fou bastant fluixet, sobretot en defensa,  però sapigurem mantenir el marcador fins al final.