La selección Balear vence y convence

17 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Convocatorias Selecciones, Fútbol

La selecció de les Illes Balears de la categoria UEFA ha guanyat a Son Malferit el partit de tornada contra la de Castilla-León. Un partit que, després de l’empat en el partit d’anada (1-1), permet a l’equip de Jaume Sastre jugar la fase final a primers d’abril.
S’ha de tenir en compte que la Selecció de Castilla-León va guanyar el Campionat d’Espanya les due temporades anteriors, i era el favorit de l’eliminatòria. Això dóna més mèrit al triomf de la Selecció de les Illes Balears Ara passa a la FASE FINAL contra les seleccions de Galicia, Canarias i Andalucía. Encara no se sap on se jugaran les semifinals i final, però sí que serà els primers dies d’abril. (En cas de guanyar-la jugarien  contra Alemanya, Malta i Grècia). Com se sap, en aquesta Selecció UEFA no poden participar els jugadors ex-professionals, ni els que juguen actualment a Segona B.
L’alineació inicial de la Selecció de les Illes Balears ha estat la
següent: Vives, Rubio, López, Víctor, Esteban, Contreras, Edu, Bigas, Óscar, Canals i Toni Coll.
La de Castilla-León ha estat la següent:Álex, Márquez, Conejero, Anel, Puente, Dela, Barrera, Landáburu, Gustavo, Mariano y Mato.
El partit l’ha arbitrat Raúl Martín García, auxiliat per Santiago Rigo i Andreu Aguiló.
El partit ha estat controlat per la selecció illenca des del començament.
En el minut 8 ha arribat el primer gol, en una sèrie de rebots dins l’àrea, que Edu ha resolt amb un cop de cap. El mateix Edu ha marcat el 2-0 en el minut 20,  també de cap en una treta de corner.
A partir d’aquí, i durant tota la segona part els seleccionats balears s’han dedicat a defensar l’avantatge. La selecció castellano-leonesa ha mostrat impotència davant els locals, fins al punt que en el minut 80 dos jugadors visitants, Anel i Mariano, han estat expulsats per acumulació de targetes grogues.
La Selecció Balear ha tancat el resultat amb el tercer gol, obra de Canals, en un contraatac.