BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 6 – MERCADAL 1.

27 febrero 2010 | Por | Categoria: Futbol, Futbol Base, General

Els benjamins de segón any han tornat a fer un gran partit i han golejat al Mercadal per 6 a 1, lo que demostra que han començat sa lliga amb moltes ganes ja que han guanyat els 2 partits que han disputat.
Tot i que el partit no havia començat molt be ja que els mercadalens s’han avançat en els primers 5 minuts, amb 2 minuts hem donat sa volta en es marcador i ens hem colocat amb un 2 a 1, els gols els han marcat n’Alex i en Marc. Peró abans del descans ha arribat es gol de sa tranquilitat quant en David Febrer ha fet es 3 a 1 amb una gran jugada en el que ha fet un golas.
Després en els 2 quarts finals ja hem jugat molt més a gust i hem dominat es partit clarement i encara hem ampliat es marcador amb 3 gols més que ha fet en David Febrer, els jugadors s’han divertit en la part final del partit ja que han fet jugades molt bones una de les quals ha acabat amb es 5 gol.
Enhorabona a tots els jugadors per aquest partit, seguiu aixi.

[nggallery id=318 emplate=caption]

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario