BASQUET 1ª autonòmica femenina

24 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

MARRATXÍ-BASQUET PLA 81 – HOTELENMALLORCA.COM 60 (21/03/2010)

Contundent victòria del Basquet Pla sobre el segon classificat deixat sense marge per a la reacció de l’Esporles, el domini ha estat absolut en diverses facetes del joc. Lucia Roca ha estat la màxima anotadora, amb 36 punts, del Basquet Pla i patró del poder anotador d’aquest equip, la pivot Carmen Ronda ha aconseguit exasperar, tant en defensa com en atac, als seus rivals de l’Esporles aconseguint diversos 2+1 i Sonia té el mèrit d’haver dissenyat una coreografia grupal en la qual atacant una zona s’aconsegueix en cinc ocasions consecutives que quedi una de les seves jugadores lliure de marca i amb una bona opció de tir. És d’agrair poder admirar la gran defensa de Natalia i les seves recuperacions de pilota, la pressió que exerceix Leire i la velocitat que imposa, la constància de Estefii no donant per perduda cap pilota, el poder rebotador de Caterina, la direcció de joc i assistències de Laura així com la rapidesa amb que juga Rosa.

A força d’un gran treball defensiu i executant un joc molt dinàmic amb una excel·lent lectura del temps de partit per part de les bases el Basquet Pla, alternant contraatacs ràpids amb possessions llargues, el Marratxi Basquet Pla ha assolit un gran resultat. Queden en el meu record grans jugades col·lectives i el triple d’Elena en l’últim segon. Tot l’equip est a un gran nivell i això els acosta més al titulo de campiones de la Lliga de Mallorca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com