JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 4 – LA UNIÓN 0.

28 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Gran victoria sa dels juvenils de lliga balear contra un rival de sa nostra lliga la Unión al que hem superat per un contundent 4 a 0, i també de pas els hem superat el goal-average.
Es partit ha començat trepidant ja desde el primer minut en que els mallorquins també volien anar per es partit ja que están necessitats de punts per certificar sa permanencia, peró hem estat noltros els que hem duit es pes del partit i en es minut 34 ha arribat es gol den Miguel Caballo que ha entrat ben dins sa porteria tot i que un defensa l’ha treta ja era totalment dins i amb aquest gol hem agafat tranquilitat i poder sortir a sa contra amb aquest marcador amb que hem arribat al descans.
A la segóna part han vingut els altres 3 gols tot i que hem quedat amb 10 jugadors per s’espulsió den Tomeu Allés en els 15 minuts, ens hem crescut i a sa contra els hem fet molt de mal, ells amb un jugadors més no ens han creat més que un parell d’ocasions i noltros en es minut 65 hem fet es gol de sa sentencia també den Miguel Caballo que ha fet un gran partit juntament amb tots els altres jugadors, els visitants s’han vingut avall i amb un parell de contres més els hem golejat primer en Juanjo que ha marcat després de reapareixer de sa lesió en es minut 75 i ja en es minut 81 ha arribat el definitiu 4 a 0.
Un resultat que ens posa amb 40 punts i també s’objectiu cada dia més a prop quant ja només i faltes 3 partits, i es que enguany sa permanencia haurá estat molt més cara que altres anys ja que haurém hagut de fer gran quantitat de punts.
ENHORABONA A TOT S’EQUIP TECNICS I JUGADORS.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com