TERCERA DIVISIÓ. DIJOUS A LES 17.00 H.

31 marzo 2010 | Por | Categoria: 3ª División, Futbol, General

foto archivo

Aquest dijous es disputará part de sa 31 jornada de lliga, noltros ho farém a Mallorca en es camp del Santanyi, un equip que també está fent una bona segóna volta ja que la primera volta va ocupar posicions de mitjan taula per avall, peró que en aquest darrer tram s’han retrobat i encara tenen opcions de poder lluitar per sa 4 posició, per lo que ens trobarém a un bon equip amb jugadors molt experimentats.
Noltros afrontám es partit amb bastantes baixes respecte en es darrer partit de lliga, no jugarán en Juli, Hector, Raúl, Tomeu Mir, Abel, Paulo i Sastre.
Peró tornarán a s’equip n’Adan, Castro i Esteban, a més de sa novetat den Román que anirá convocat per primera vegada a s’equip de Tercera lo que será un premi a sa seva constancia i desde aqui el volem felicitar.
Si demá podém puntuar será sa guinda definitiva a sa salvació, que ja tenim practicament guanyada amb aquests 37 punts i una gran segóna volta en sa que duim 18 punts lo que ens colocaria com a 5 classificats en aquesta segóna volta.
Esteim convençuts que amb sa moral que tenim i sa gran forma que esteim demá si lluitam com ho venim fent tindrém opcions clares de treure un resultat positiu en es sempre dificil camp del Santanyi.

Fins es partit que jugarém demá a Santanyi, hem jugat 5 vegades contra ells sa darrera fa 21 temporades, es un camp que sen’s donava malament ja que no hi hem guanyat mai, amb 3 derrotes i 2 empats com a resultats més positius, confiem poder rompre aquesta estadistica i guanyar.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS SANTANYI – FERRERIES.

TEMPORADA 1.983-84: SANTANYI 1 – FERRERIES 1. (Tiá Carreras).
TEMPORADA 1.985-86: SANTANYI 2 – FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.986-87: SANTANYI 1 – FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.987-88: SANTANYI 1 – FERRERIES 1. (Rafa Torres).
TEMPORADA 1.988-89: SANTANYI 3 – FERRERIES 1. (Bep Sintes).

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Deje su comentario