Dissabte, darrera jornada a Felanitx i necessitam àrbitres i taules!!! (Posau-vos en contacte amb en Cèsar)

21 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Quant als resultats obtinguts aquesta darrera setmana, el resum és de 2 victòries i dues derrotes en partits disputats contra equips d’altres pobles; i victòria de l’equip iniciació A de Joan Capó contra els germans petits del B (imatge de la dreta).

Començam amb el partit disputat el passat dijous entre l’equip  Iniciació de Sant Alfons contra el Campos, a la pista dels campaners. El resultat final 41 a 19 a favor dels locals. Partit bastant dolent, els jugadors groguencs varen sortir molt adormits (sobre tot en defensa) i no conseguiren en cap moment aturar l’atac dels contraris. Així hi tot, es veu bastanta millora en tots els nins, sobre tot en els de primer any.

Passam al dissabte, on la jornada duita a terme a Llucmajor contava amb la presència de tres equips, tots ells de categoria Benjamí. Per ordre cronològic el primer en participar va ser el Sant Alfons A, amb el següent resultat:

SANT ALFONS A – S’ALGAR, 23 – 18. Segurament duen camins diferents aquests dos equips, el felanitxer un poc en negatiu, i els portenyos millorant cada dia. Això va fer que el resultat fou tan estret;  a causa de les errades dels nostres. Anotaren: Jaume Cardell 8, M.Àngel Amengual (iniciació) 6, Raul Alcayde 4, Joan Barceló i César Jiménez 2, Lluis Serra (iniciació) 1 punt.

SANT ALFONS B – PORRERES, 16 – 7. Pensam que ha estat un partit molt fluixet de les jugadores de Sant Alfons que havíendemostrat una gran millora al llarg del curs. Només als darrers minuts del partit se varen adaptar a la defensa tancada que aplicaven els porrerencs, i deixaren de banda l’abús al dribling de pilota (imatge de l’esquerra). Les anotadores foren; M. Antònia Castjón i Yolanda Garrido 6 punts, i n’Apol·lònia Cerdà amb 4.

JOAN CAPÓ B – SANTANYÍ, 17 – 54. Contra els líders indiscutibles de la categoria a la comarca era difícil obtenir resultats molt positius. Així i tot molta lluita en tot moment dels joves del Joan Capó que segueixen aprenent i divertir-se. Els anotadors: Martorell (5), P. Uguet (4), Garrido (2), M. Uguet (6) i Vera (0).

Per acabar tenim el partit disputat avui dimarts entre els dos equips de categoria iniciació del col·legi Joan Capó, amb el resultat final de:

JOAN CAPÓ “A” – JOAN CAPÓ “B”, 57 – 4. Partit disputat amb unes extraordinàries condicions climatològiques i de públic. El resultat era molt previsible però quedava veure com reaccionarien els nins i nines jugant contra els companys d’escola. I és que els petits varen poder aguantar un quart, gràcies a la seva frescura física i a les rotacions dels grans que en cap moment varen jugar amb el seu millor quintet a pista. Després ja se varen posar les coses al seu lloc amb molta alegria per part del públic present.

Parcials: 4 – 4 / 18 – 0 / 16 – 0 / 19 – 0

Anotadors:

“A”: Nerea A. (1), Maria Garcia (8), Núria (0), Nerea G. (0), Marta (12), A. Nicolau (0), David (22), Pedro Durán (2); Maria Orador (2), M. Oliver (4), Rafel (4), Andreu Sierra (2)

“B”: J. Mesquida (2), Rodríguez (0), Andreu B. (0), Àngels (0), B. Miquel (0), Vladimiro (0), Gemma (0), Gillem (2), Caterina M. (0)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com