200 Ciclistes recorren l’illa

5 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Eventos

Amb un èxit de participació i molta expectació comença la I cursa ciclista Mallorca 312, la més llarga de totes les que es fan a l’Estat.

Més de 200 ciclistes participen en la marxa de la Mallorca 312. Un recorregut atractiu i de dificultat variada que surt de la Platja de Muro i transcorre pels indrets més bells i espectaculars de l’Illa.

L’organització calcula un temps màxim de 14 hores per recórrer els 312 quilòmetres de la cursa, encara que s’espera que a les nou hores ja comencin a entrar participants a la meta.

La Fundació Mallorca Turisme i el Consell de Mallorca donen suport a la cursa i esperen que l’esdeveniment esportiu es pugui consolidar, any rera any, com a una bona oferta del producte turístic esportiu. Anualment són prop de 90.000 mil turistes els quals arriben a Mallorca a practicar ciclisme. A la Mallorca 312 participen ciclistes de diferents nacionalitats europees. L’organitzador de la cursa és Miquel Alzamora, ex-campió del món de Ciclisme.

A les onze de la nit, es lliuraran els premis d’aquesta I Mallorca 312 a l’hotel Iberostar Playa de Muro.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com