El ViveMenorca ja és equip ACB

6 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El ViveMenorca ja és nou equip de la Lliga ACB. El conjunt entrenat per Paco Olmos, amb el suport total de la grada de Bintalfa, ha superat amb menys problemes dels previstos el Ford Burgos en el darrer partit de la final per l’ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal.

Recolzat per una grada que era conscient de la importància del matx, el conjunt entrenat per Paco Olmos ha sortit disparat, i als pocs minuts ja tenia un avantatge superior als deu punts. Una diferència important però en cap cas decisiva. Quan el Burgos ha volgut posar-se les piles, els menorquins ja estaven molt per davant (23-13 al final del primer quart).

El segon quart ha tengut la mateixa dinàmica que el primer. El Burgos sí ha fet un tímid acostament, però un temps mort demanar per l’entrenador local ha servit perquè el Vive recuperàs el seu millor nivel fin anar-se als vestuaris amb tretze punts d’avantatge (41-28).

En el tercer quart la igualtat ha estat màxima (22-22), amb els locals totalment enxufats en el seu objectiu, que cada vegada estava més proper. La dinàmica s’ha mantengut en els darrers deu minuts. 78-66 ha estat el resultat final. Tot el que ha vengut després, pura festa…

IB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com