El delegat de la Presidència per a l’Esport visita el campus Rudy Fernández RF5Camp

1 julio 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Avui horabaixa, el delegat de la Presidència per a l’esport, Diego González, ha visitat els participants del Campus Rudy Fernández “RF Camp”, que se celebra des del passat 26 de juny i fins el 4 de juliol en Pollença.

El delegat s’ha interessat per la tasca esportiva i de formació que desenvolupa el cos tècnic amb els joves i ha destacat la importància que tenen activitats com aquestes en les que col·laboren administracions i ens privats per fomentar l’activitat esportiva entre els joves de la nostra comunitat.

El campus, dirigit per Marta Fernández, és un dels campus de bàsquet més important de tot l’estat. L’escolta dels Portland Blazer dirigeix els entrenaments, així com també participa en les activitats de temps lliure amb els joves.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com