Les nedadores de sincronitzada Andrea Fuentes i Ona Carbonell apunten a la plata

6 agosto 2010 | Por | Categoria: General, Nautica, Otros Deportes

La parella Fuentes-Carbonell, avui a Budapest. Foto: Reuters.

La parella russa, formada per Natalia Ischenko i Svetlana Romashina, ha tornat a aconseguir la millor puntuació a la jornada d’avui en els campionats europeus de Budapest

Les ‘sirenes’ espanyoles Andrea Fuentes i Ona Carbonell han hagut de conformar-se amb la segona posició en la rutina lliure de la disciplina de duet en els Campionats d’Europa, que s’estan disputant a Budapest, on les russes han tornat a aconseguir la millor nota. Fuentes i Carbonell, que al matí van rebre una puntuació bastant inferior a l’esperada, han conclòs amb 95.000 per la qual cosa sembla impossible que a la final d’aquest diumenge puguin revalidar l’or de fa dos anys a Eindhoven, quan la tarragonina formava parella amb Gemma Mengual, absent per estar embarassada.
Les pupil·les d’Anna Tarrés, que al matí han tingut notes molt més baixes de l’esperat, acusant el fet de ser les primeres en saltar a l’aigua, han estat millor en la rutina lliure, amb els compassos de guitarra espanyola i castanyoles. Així, l’exercici vespertí ha aconseguit diversos 9.6 en execució i diversos 9.7 i un 9.8 en expressió artística pel que s’ha pogut veure l’entrenadora més satisfeta. D’altra banda, la parella russa, formada per Natalia Ischenko i Svetlana Romashina ha tornat a aconseguir la millor puntuació. Les dues nedadores han repetit l’exercici que ha permès a les seves predecessores, les ‘Anastàsies’ (Davydova i Ermakova), arrencar diversos ‘deus’ en la seva posada en escena en el passat Mundial de Roma 2009.
Tanmateix, la seva execució encara és lluny de la perfecció de l’anterior duet rus, i han hagut de conformar-se amb alguns ‘9.9’ com a nota més alta per a un total de 97.950.
D’altra banda, la parella ucraïnesa, formada per Daria Iushko i Kseniya Sydorenko, ha tornat a aconseguir la tercera posició provisional i semblen les favorites per acompanyar al pòdium a les ‘intocables’ Rússia i Espanya.

RESULTATS
1. Natalia Ischenko i Svetlana Romashina (RUS) 97.950.
2. ONA CARBONELL I ANDREA Fuentes (ESP) 95.000.
3. Daria Iushko i Kseniya Sydorenko (UCR) 91.900.
4. Manila Flamini i Giulia Lapi (ITA) 90.250.
5. Olivia Allison i Jenna Randall (GBR) 89.000.
6. Anastasia Gloushkov i Inna Yoffe (ISR) 88.150.
7. Apolline Dreyfuss i Chloe Willhelm (FRA) 88.150.
8. Sonia Bernardova i Alzbeta Dufkova (RCH) 85.450.
9. Nadine Brandl i Lang Livia (AUT) 85.400.
10. Elisabeth Sneeuw i Nicolien Wellen (HOL) 83.800.

Informa: Deporte Balear fuente:   D.balears

Deje su comentario