XXXI Pujada a Lluc a peu de la part forana

4 septiembre 2010 | Por | Categoria: General, Marchas, Otros Deportes

De la nit del 11 de setembre a la matinada del 12 de setembre es realitzarà la XXXI edició de la Pujada a Lluc a peu de la part forana.L’Ajuntament d’Andratx posarà a la disposició dels que vulguin anar un autobús que partirà de les cotxeres de Ca’n Camisa a les 2.30 hores de la matinada i els durà fins a Inca on comenzaran la pujada a Lluc. Una vegada arribats es ferà l’ofrena a les 9.00 hores i finalment l’autobus recollirà a tots els participants andritxols per tornar-los a dur a Andratx a les 10.00 hores.L’inscripció és gratuïta i es realitzarà al palau Municpal d’Esports d’Andratx fins el divendres 10 de setembre.
De la noche del 11 de septiembre a la madrugada del 12 de septiembre se realizará la XXXI edición de la Subida a Lluc a pie de la part forana.El Ayuntamiento de Andratx pondrá a disposición de los que quieran ir un autobús que partirá de las cocheras de Ca’n Camisa a las 2.30 horas de la madrugada y los llevará a Inca donde iniciarán la subida a Lluc. Una vez llegados se hará la ofrenda a las 9.00 horas y finalmente el autobús recogerá a todos los participantes andritxoles para volverlos a traer a Andratx a las 10.00 horas.La inscripción es gratuita y se hará en el Palau Municipal de Deportes de Andratx hasta el viernes 10 de septiembre.

Esports Andratx

Un comentario en
Deja tu comentario »

  1. Hola buenas queria saber a que hora salen desde inca y el lugar. Muchas gracias un saludo..

Deje su comentario