Cosme Bonet ha entregat el Gran Premi Diada de Mallorca que ha guanyat Nit de Llevant conduït per Antoni Frontera

19 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El premi ha estat la carrera estel·lar de la jornada hípica d’aquest diumenge a Son Pardo

Nit de Llevant, menat per Antoni Frontera, ha guanyat el Premi Diada de Mallorca que ha presidit el conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, acompanyat del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal. El premi, reservat a exemplars de tres y més anys nacionals, estava dotat amb 2.400 euros a repartir fins el setè classificat. El registre del cavall guanyador ha estat d’1:17’4, sobre una distància de 2.650 metres, amb sortida autostart.

El segon lloc d’aquesta quinta cursa de la jornada hípica ha estat per a Oh Deco SB, guiat per Mateu Riera, amb un registre d’1:17’5, i la tercera posició per Lex MF amb F.Oliver, amb un crono d’1:17’6.

El conseller Cosme Bonet ha entregat el trofeu que ha patrocinat el Consell de Mallorca al joquei Antoni Riera, sobre la mateixa pista de l’hipòdrom de Son Pardo, en la carrera estel·lar d’aquest tercer diumenge de setembre.

l’IEHM

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com