Villacampa: “Molta sort

19 septiembre 2010 | Por | Categoria: Baloncesto, General

VILLACAMPA

El president del DKV Joventut, Jordi Villacampa, elogia i celebra el retorn del Menorca Bàsquet a l’ACB. Tots dos jugaran el IX Memorial José Timoner y l’executiu verd i negre aprofita per desitjar sort al nou projecte balear.

L’històric capità i mític número 8 de la Penya llueix des de fa gairebé 11 anys el vestit i la corbata del màxim responsable de la gestió del club de Badalona. “Si el mèrit d’estar a l’ACB a la primera etapa, en un projecte liderat pel president Sintes i amb el suport de tot el poble de Menorca, ja fa ser molt gran… Baixar i recuperar la categoria en una temporada té un gran mérit, pocs són els que ho aconsegueixen”, apunta el president del DKV.

Tanmateix, Villacampa és un enamorat de Menorca, de la que n’és resident habitual en l’època estival. Amb el gran Jordi et pots creuar fent footing per la costa sud –s’ha de mantenir la forma-, sopant a Binibèquer o Cales Fonts, amb la colla d’amics de Ferreries o en qualque acte social, propi de la vida menorquina. “Tots dos equips hem fet una plantilla ajustada al pressupost i encara ens haurem d’ajustar més”, apunta Villacampa.

“El Menorca torna a ser a l’elit i ara és el moment de quallar el projecte. Consolidar-se serà la primera prova de foc per l’equip. Han ajuntat un grup per lluitar i mantenir-se, tots ho tenen clar i els partits de casa seran clau. Aquesta pista sempre ha estat molt difícil, l’ambient és extraordinari. Als equips ens costa guanyar i només puc desitjar-los molta sort”, conclou el president badaloní.

Villacampa, que disculpa la seva absència a la llotja del Pavelló Menorca dimecres, parla del nou projecte del DKV Joventut, “es difícil valorar quin serà el nostre objectiu. Hem fet un equip compensat, amb gent del perfil de la nostra filosofia. Hem ajuntat sis jugadors de la casa i hem portat cinc de més veterans, contrastats a una competició dura com és l’ACB. Crec que ajudaran a fer créixer els que vénen darrera. Els objectius, ara per ara, no podem marcar-los. Només els demano treball i compromís”.

Entre les joves promeses formades al planter de la Penya, un jugador balear, mallorquí, Pere Tomàs s’ha fet –amb només 22 anys- amb el braçalet de capità, “la figura del capità, a més de per aixecar copes o donar bandes, respon a un jugador amb un pes específic, amb capacitat de lideratge, ha de ser un exemple, que conegui el club i amb en Pere tot això queda reflectit. Crea un bon ambient al vestidor i cohesiona l’equip; porta molts anys amb nosaltres i representa correctament la imatge del club”.

Del partit del Memorial, Jordi Villacampa apunta que “he tingut la sort de jugar molts partits d’aquests tipus a Menorca. És un plaer. Serveixen per adaptar-te, conèixer els companys i agafar la forma. Fer-ho, a més, amb rivals d’entitat és important. Estam orgullosos de venir a jugar aquest torneig i de que Menorca hagi tornat a l’elit del bàsquet nacional”, conclou el president del DKV Joventut. La cita, dimecres, a les 21 hores.

Villacampa: “Mucha suerte”

El presidente del DKV Joventut, Jordi Villacampa, elogia y celebra el retorno del Menorca Bàsquet a la ACB. Ambos equipos jugarán el IX Memorial José Timoner y el ejecutivo verdinegro aprovecha para desear suerte al nuevo proyecto balear.

El histórico capitán y mítico número 8 de la Penya luce desde hace casi 11 años el traje y la corbata del máximo responsable de la gestión del club de Badalona. “Si el mérito de estar en la ACB en la primera etapa, en un proyecto liderado por el presidente Sintes y con el apoyo de todo el pueblo de Menorca, ya fue muy importante… Descender y recuperar la categoría en una temporada tiene un gran mérito, pocos son los que lo consiguen”, apunta el presidente del DKV.

Villacampa es un enamorado de Menorca, de la que es residente habitual en la época estival. Con el gran Jordi te puedes cruzar haciendo footing por la costa sur -hay que mantener la forma-, cenando en Binibèquer o Cales Fonts, con la pandilla de amigos de Ferreries o en algún acto social, propio de la vida menorquina. “Los dos equipos hemos hecho una plantilla ajustada al presupuesto y aún nos tendremos que ajustar más”, apunta Villacampa.

“El Menorca vuelve a estar en la élite y ahora es el momento de cuajar el proyecto. Consolidarse será la primera prueba de fuego para el equipo. Han juntado un grupo para luchar y mantenerse, todos lo tienen claro y los partidos de casa serán clave. Esta pista siempre ha sido muy difícil, el ambiente es extraordinario. A los equipos nos cuesta ganar y sólo puedo desearles mucha suerte”, concluye el presidente badalonés.

Villacampa, que disculpa su ausencia en el palco del Pavelló Menorca el miércoles, habla del nuevo proyecto del DKV Joventut, “es difícil valorar cuál será nuestro objetivo. Hemos hecho un equipo compensado, con gente del perfil de nuestra filosofía. Hemos juntado seis jugadores de la casa y hemos fichado cinco de más veteranos, contrastados en una competición dura como es la ACB. Creo que ayudarán a hacer crecer a los que vienen detrás. Los objetivos, hoy por hoy, no podemos marcarlos. Sólo les pido trabajo y compromiso”.

Entre las jóvenes promesas formadas en la cantera de la Penya, un jugador balear, mallorquín, Pere Tomás se ha hecho -con sólo 22 años- con el brazalete de capitán, “la figura del capitán, además de para levantar copas o dar banderines, responde a un jugador con un peso específico, con capacidad de liderazgo, debe ser un ejemplo, que conozca el club y con Pere todo esto queda reflejado. Crea un buen ambiente en el vestuario y cohesiona el equipo; lleva muchos años con nosotros y representa correctamente la imagen del club”.

Del partido del Memorial, Jordi Villacampa apunta que “he tenido la suerte de jugar muchos partidos de este tipo en Menorca. Es un placer. Sirven para adaptarte, conocer los compañeros y coger la forma. Hacerlo, además, con rivales de entidad es importante. Estamos orgullosos de venir a jugar este torneo y de que Menorca haya vuelto a la élite del baloncesto nacional”, concluye el presidente del DKV Joventut. La cita, el miércoles, a las 21 horas.

Deje su comentario