CAMPIONAT DE BALEARS D´ESTIU JR-PR-VT (26/09/10)

27 septiembre 2010 | Por | Categoria: Atletismo, General, Otros Deportes

CÈSAR SÁNCHEZ, 4 ORS

Quan està pràcticament començant la temporada 2010/11 d´atletisme, aquest diumenge, 26 de setembre, s´ha celebrat el Campionat de Balears Júnior – Promesa – Veterà  de pista a l´aire lliure 09/10, ajornat en el mes de juliol pel “plante” dels jutges.

El polifacètic Cèsar Sánchez ha aprofitat per estrenar la seva recent arribada a la categoria de veterans (ara és M35) i participar en el campionat. Ho ha fet amb molt d´èxit: ha lograt el primer lloc a les 4 proves que ha disputat: alçada, pes, disc i javelina.

Cal destacar que la marca que ha fet a javelina (41.53) supera en un metre el seu millor registre de l´any. A pes ha llançat 9.16, a disc 26.27; mentre a alçada ha superat l´1.55

C.J.C.

Comentarios cerrados

  • Mantente informado