TERCERA DIVISIO. BINISSALEM 1 – FERRERIES 0.

2 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Avui capvespre hem perdut contra el Binissalem per es resultat ajustat de 1 a 0, tot i sa derrota hem fet un bon partit, ja que es contrari es un equip de gran qualitat i ha tingut que suar de valent per guanayar nos.
Quant es juga a mes contra un equip de sa part alta, es te que tenir un poc de sort cosa que noltros no tenim, ja que ens hem quedat amb 10 jugadors els darrers 20 minuts, tot i aixo hem seguit insistint, en un partit que hem tingut les nostres opcions d’empatar es partit, que els jugadors es mereixien per es gran desgast que han fet.
Desde el principi, hem fet una gran pressio al rival per dificultar lis, sa sortida rapida que tenen, i en defensa tots els jugadors han estat encertats.
El principal problema que ens hem trobat en atac es la gran defensa que tenen els mallorquins que son molt solids en defensa i en les 6 jornades que duim disputades continuen amb sa porteria a 0.
Lo mes important es que s’equip tot i no puntuar cada vegada se’l veu, mes be i posat dins sa competicio, ja que hem jugat be amb 2 grans equips la darrera setmana, i arribarem en forma per els importants derbis que ens venen ara, ja que en nomes 48 hores jugarem en es nostro camp contra s’Alaior i 2 dies despres el dimarts dia 12 jugarem es partit inedit a 3ªcontra el Nortenyo no seran partits facils, pero son equips de la nostra lliga i si jugam com ho hem fet avui segur que treurem quolca resultat positiu.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com