Menorca Bàsquet: abonat guanyador viatge a Alacant

6 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Antoni Pons, abonat premiat

Antoni Pons Capó, de Sant Lluís, ha estat l’abonat guanyador del sorteig de dos bitllets i dues entrades per acompanyar el Menorca Bàsquet en el desplaçament a la pista del Meridiano Alicante, corresponent a la jornada 4 de l’ACB.

El sorteig, entre els abonats assistents, es va fer en el descans del partit inaugural de la competició, entre el Menorca Bàsquet i el Blancos de Rueda Valladolid. La iniciativa forma part del programa “Menorca viatja” que promouen el Menorca Bàsquet, la companyia Air Europa i l’agència Viatges Magon.

Ocupa un seient en el fons nord del Pavelló Menorca, al costat de la seva dona, la filla i el seu pare. Antoni Pons és abonat des de la primera temporada que el Menorca Bàsquet jugà a l’ACB (2005/06). “No vam dubtar de fer-nos abonats des del primer dia, ens hem mantingut la temporada de LEB i ara estam preparats per patir i guanyar amb l’equip”, comenta Pons, qui ja s’ha desplaçat en altres ocasions per donar suport al Menorca Bàsquet.

L’afortunat viatjarà acompanyat de la seva dona, Margarita Sintes, i la filla Mercè, que es beneficiarà del preu especial per fillets de 2 a 12 anys (125 euros, compartint habitació amb 2 adults). El gerent del Menorca Bàsquet, Francisco Domínguez, ha fet entrega del premi a Antoni Pons.

El d’Alacant serà el primer dels cinc viatges especials programats i que enllaçaran equip i afició, directament de Menorca, amb Alacant, Vitòria, Sevilla, Sant Sebastià i Màlaga.

Els aficionats encara són a temps de sumar-se a l’expedició cap a Alacant, a través de qualsevol oficina de Viatges Magon. Acompanyar l’equip a la pista del Meridiano Alacant surt per 142 euros (preu per resident i abonat), l’aficionat té assegurat volar amb l’equip i l’entrada, més l’allotjament a un hotel, cortesia de Viates Magon. La sortida serà el dia 23 a les 11 hores i la tornada el 24, a les 18 hores.
Entre els seguidors que s’apuntin a aquest desplaçament, Viatges Magon sortejarà un viatge gratuït.

Antoni Pons viajará gratis a Alicante

Antoni Pons Capó, del municipio menorquín de Sant Lluís, ha sido el abonado ganador del sorteo de dos billetes y dos entradas para acompañar al Menorca Bàsquet en el desplazamiento a la pista del Meridiano Alicante, correspondiente a la jornada 4 de la Liga ACB.

El sorteo, entre los abonados asistentes, se hizo en el descanso del partido inaugural de la competición, entre el Menorca Bàsquet y el Blancos de Rueda Valladolid. La iniciativa forma parte del programa «Menorca viaja» que promueven el Menorca Bàsquet, la compañía Air Europa y la agencia Viatges Magon.

Ocupa un asiento en el fondo norte del Pavelló Menorca, junto a su esposa, la hija y su padre. Antoni Pons es abonado desde la primera temporada que el Menorca Bàsquet jugó en la ACB (2005/06). «No dudamos de hacernos abonados desde el primer día, nos hemos mantenido la temporada de LEB y ahora estamos preparados para sufrir y ganar con el equipo», comenta Pons, quien ya se ha desplazado en otras ocasiones para apoyar al Menorca Bàsquet.

El afortunado viajará acompañado de su esposa, Margarita Sintes, y su hija Mercè, que se beneficiará del precio especial para hijitos de 2 a 12 años (125 euros, compartiendo habitación con 2 adultos). El gerente del Menorca Bàsquet, Francisco Domínguez, ha hecho entrega del premio a Antoni Pons.

El de Alicante será el primero de los cinco viajes especiales programados y que enlazarán equipo y afición, directamente desde Menorca, con Alicante, Vitoria, Sevilla, San Sebastián y Málaga.

Los aficionados aún están a tiempo de sumarse a la expedición hacia Alicante, a través de cualquier oficina de Viatges Magon. Acompañar al equipo en la pista del Meridiano Alicante sale por 142 euros (precio por residente y abonado), el aficionado tiene asegurado volar con el equipo y la entrada, más el alojamiento en un hotel, cortesía de Viajes Magon. La salida será el día 23 a las 11 horas y el regreso el 24, a las 18 horas.
Entre los seguidores que se apunten a este desplazamiento, Viatges Magon sorteará un viaje gratuito.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com