Crònica empreses setmana 21/10/2010

22 octubre 2010 | Por | Categoria: Baloncesto, General

Joan Capó “Rte Es Cruce” 68-Algaida 49

Partit molt difícil a causa de la gran força i domini sota la cistella dels algaidins. L’equip felanitxers va anar de menys a més, perdent el primer parcial, 14-17, i guanyant la resta, 24-9, 16-12, 14-11.

Destacam la tripleta PJ Fullana, M Perelló i n’Ia de Porreres encarregats de donar la màxima intensitat al partit amb una gran defensa i una transició ofensiva ràpida, tot i que a vegdaes no és del tot l’efectiva que hauria de ser, i és que el rovell de l’estiu encara existeix.

A més d’ells també destacam l’actuació d’en Rafel Lladó, artífex de 15 punts, que corria el contratac com una llebre.

Poc a poc, aquest equip se va entonant i cada jugador deixa anar les seves qualitats que en altres èpoques vèiem pel camp d’esports, com per exemple el tiret d’en gaspar o les lluites gladiadores d’en Goiet.

Jugaren el partit: Goiet, Xisco Marí, Romaguera 2, M Nadal 7, Ia 6, Rafel 15, Toni Oliver, PJ Fullana 7, Mateu 9, Gaspar 12, Perelló 6, Motlos 4.

I la setmana que ve………………….. derbi!!!!! L’equip d’empreses dels joves s’enfrontaran als vells dimecres a les 21 hores. Això si que serà un derbi de pes!!

Deje su comentario