Federació de Penyes del Club Esportiu Atlètic Balears

3 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Des de fa poques setmanes, la Federació de Penyes del Club Esportiu Atlètic Balears es troba en funcionament per coordinar les activitats de les penyes membres, i coordinar les tasques de suort al club.

Ara volem donar a conèixer que ja es troba en funcionament la seva plana web, que per optimitzar recursos i facilitar la seva gestió s’ha allotjat a una bitàcola de Blogspot. La podeu trobar a:

http://fpatb.blogspot.com/

La plana web conté tota aquella informació bàsica de la recentment creada Federació, a més de continguts relacionats amb tot el que rodeja al club i la seva afició.

És una passa més per organitzar i vertebrar l’afició al nostre club a través d’un dels seus motors més genuïns: les penyes d’aficionats. A partir de la web les penyes federades esperem donar a conèixer les nostres activitats i fer créixer l’afició balearica, colze a colze amb el nostre club.

Si voleu saber més, també ens podreu trobar a Facebook a través del perfil de la Federació allotjat a:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001808386624

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com