Menorca Bàsquet: Victor i Huertas visiten La Salle d’Alaior

3 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Alaior amb el Menorca Bàsquet

La visita de Victor i Huertas ha alterat la rutina dels alumnes més petits del col·legi La Salle d’Alaior. L’acte està emmarcat en el programa Som Menorca, que aquesta setmana dedica el Menorca Bàsquet–Granada al municipi d’Alaior

Ni la pista, ni la grada, ni la pantalla de televisió. Res no ha separat durant un temps els joves alumnes del col·legi La Salle d’Alaior de dos dels seus ídols. Victor i Huertas han estat rebuts com a autèntics herois pels fillets i filletes que cursen de P3 fins a sisè de primària.

En total, 130 joves seguidors, enlluernats pel que tot d’una semblava un miratge. Però quan s’han adonat de la realitat, han reaccionat i s’han dirigit als dos jugadors amb tota la naturalitat, tendresa i innocència pròpies d’aquestes edats.

Hi ha hagut temps per a tot: salutacions, reconeixements –“jo t’he vist jugar”- i, sobretot, autògrafs. Victor i Huertas s’han fet un fart de firmar agendes, llibretes, samarretes, pilotes, botes, escaioles i, fins i tot, damunt la pròpia pell de qualque alumnes.

La visita s’ha tancat amb una espectacular foto de família, a la qual no han volgut faltar els professors i la directora del centre, igualment encantats amb la visita de dos jugadors de l’ACB.

Alaior con el Menorca Bàsquet

La visita de Cuthbert Victor y Rafa Huertas ha alterado la rutina de los alumnos más pequeños del colegio La Salle de Alaior. El acto está enmarcado en el programa Somos Menorca, que esta semana dedica el Menorca Bàsquet – CB Granada al municipio de Alaior.

Ni la pista, ni la grada, ni la pantalla de televisión. Nada ha separado durante un tiempo a los jóvenes alumnos del colegio La Salle de Alaior de dos de sus ídolos. Victor y Huertas han sido recibidos como auténticos héroes por niños y niñas que cursan de P3 hasta sexto de primaria.

En total, 130 jóvenes seguidores, deslumbrados por lo que en principio parecía un espejismo. Pero cuando se han dado cuenta de la realidad, han reaccionado y se han dirigido a los dos jugadores con toda la naturalidad, ternura e inocencia propias de estas edades.

Ha habido tiempo para todo: saludos, reconocimientos -«yo te he visto jugar»- y, sobre todo, autógrafos. Victor y Huertas se han hartado de firmar agendas, libretas, camisetas, pelotas, botas, escayolas e, incluso, sobre la propia piel de algún alumnos.

La visita se ha cerrado con una espectacular foto de familia, a la que no han querido faltar los profesores y la directora del centro, igualmente encantados con la visita de dos jugadores de la ACB.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com