Crònica de les infantils’98 06/11/10

8 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Sala, Otros Deportes

PTO. CRISTO 42 – DE CAP A PEUS 37

Dissabte vàrem jugar a Pto. Cristo, a un pavelló on no hi cabia ni una persona més, on tothom animava al seu equip i amb un ambient propi de qualsevol final, un marc immillorable per jugar un partit. En començar el partit ja vàrem veure quin seria el nostre problema, aturar a la jugadora 5 de les locals (ens va fer 23 punts) i no ho vàrem aconseguir en cap moment del partit. El partit va estar marcat per les individualitats del dos equips, però la principal diferència va ser que les individualitats locals acabaven amb cistella i les nostres acabaven amb tirs fallats i nervis.

A mesura que avançava el partit, també augmentaven les nostre individualitats, perjudicant molt el nostre estil de joc. Arribàvem al descans amb un marcador de 18 a 22, que reflectia una igualtat que no existia a la pista. Després del descans el partit es va complicar una mica, ja que encara que dominàvem la pilota, el nostre encert a cistella va ser molt limitat (9 / 36 en tirs interiors i 3 / 46 en tirs exteriors), el que va provocar més nervis en les nostres jugadores i això es va convertir en una roda: mentre més fallàvem, més nervioses jugàvem i mentre més nervioses jugàvem, més fallàvem. En els darrers minuts el partit estava tan emocionant que demanar tranquil·litat en el joc va ser una cosa impossible i això ens va costar la derrota.

És complicat jugar d’una forma tranquil·la quan al teu costat tothom crida i quan al partit les coses no t’han anat massa bé però això ens ha de servir per recordar que el bàsquet és un joc d’equip i que quan jugam en equip tot és més fàcil. Així que ànims i a tornar a jugar com en els primers partits i ja veureu com aviat arriben els resultats.

Jugaren: Laura 11 rebots i 4 punts, Gema 5 punts, Maria 8 punts, Cata, Júlia, Andrea 14 pilotes robades i 6 punts, Ana, Cater, Nena 4 punts, Silvia 1 punt, Montse i Magda amb 17 rebots i 9 punts.