crónica duatló fira de sa mel de Llubí

14 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Aquest diumenge s’ha disputat la II Duatló popular Fira de Sa Mel de Llubí, organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí i el Club BTT de Sineu, i el patrocini principal de l’Ajuntament de Llubí i la Conselleria de Mobilitat. S’han reunit més de 220 participants distribuïts a les categories individuals i per equips, que han hagut de cobrir un circuit de 5 km de cursa a peu, 13,5 km en bicicleta BTT i 2,5 km de cursa a peu final. Els primers classificats en totes les categories han estat els següents:

Individual masculí: 1er Guillem Martí Femenias (club Antoni Gelabert Peña ciclista), 2on Pep Lliteres Barceló (S’Escapa), 3er Pascual Torrens Morey (Bicicletes Caldentey-Rco).

Individual femení: 1a Marga Burguera Burguera (Es Pedal Bunyola), 2na Marta Toribio Ferrer (S. Muntanya Club Pollença), 3a Xisca Cifre Roig (Triatletal Pampiol)

Equips masculí: 1ers Jaime Isern i Antoni Pascual, 2ons Jose María Coca i Sebastià Casasnovas, 3ers Toni Ballester i Gaspar Balaguer.

Equips femení: 1es Melina Sagrera i Montserrat Cruz.

Equips mixte: 1ers Ramona Lorenzo i Juan Carlos Riutord, 2ons Laura Garcés i Sebastià Salom, 3ers Manuel Moreno i Cristina Casas.

Local individual masculí: Miquel Florit.

Local Equip masculí: Tomeu Campaner i Miquel Tenerife.

La prova ha tornat a ser un èxit de participació i de públic, que ha ocupat la Plaça de l’Església de Llubí i els seus voltants seguint les evolucions dels participants i gaudint del magnífic dia. La cursa ha estat força disputada, destacant la duresa del circuit de BTT que ha fet estralls a molts de participants. Amb un poble volcat i una gran assistència de pùblic aredoniren una festa esportiva i organitzativa,és va tenir que tancar  les inscripcions el divendres degut que ja hi havia un limit de plaçes degut a l´´espai i l´infraestructura,aquesta prova s´ha consolidat com un dels duatlons més esperats per els aficionats,la coneguda pujada de la canestreta va fer les delìcies del pùblic que omplia la llarga pujada que és feia amb bicicleta de muntanya,

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com