Nueva victoria de las infantiles del C.V. Portol

16 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

Els equips infantils femenins del CV Pòrtol i Sant Josep C jugaren divendres10 al poliesportiu Blanquerna. Va ser un encontre fàcil i sense massa complicacions davant un equip molt novell que posà ganes.

Les nostres tractaren de no distreure-se i disputar cada un dels punts amb la màxima concentració. Al llarg dels tres sets s’intentà aconseguir la màxima diferència de punts en relació a l’altre equip. Volíem que les nines mantenguessin el seu nivell de concentració en el joc i que no es deixassin contagiar del joc del contrari.

En aquest encontre s’observà una millora en zona 6. Les jugadores arribaven més ràpid –que en altres ocasions- a zona 2 i 4. Així es recuperaven més pilotes curtes. No obstant i això, hem de millorar la comunicació entre les jugadores. Xerram poc i no es demana sovint la pilota.

Varen jugar: Laura B., Laura Z., Lidia, Marta A., Maria, Lucia, Irene, Sheyla, Marta C. i Àfrica.
Agrair la presència de pares, mares i amics i amigues a les grades.

Resultat: CV Pòrtol 3- S. Josep C 0 (25-10, 25-8, 25-10

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com