CAMPIONAT DE MALLORCA ALEVIN 2ª CATEGORIA

1 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Tenis

Del 15 de gener al 30 de gener es va fer al campionat a les instal•lacions del Tennis Club Binissalem, amb un total de 78 participants de totes parts de l’illa, el campionat no va tenir cap tipus de incidència llevat als retards que hagueren de patir el primer dissabte a la primera ronda de la fase prèvia degut a que les partides eren molt disputades i moltes d’elles anaren al tercer set.
Malgrat el mal temps que va fer durant aquestes tres setmanes no es va haver de aplaçar cap partida i es varen poder fer seguint l’ordre de joc.
El 30 de gener a les 12 hores es varen celebrar les finals masculina i femenina quedant com a finalista a la categoria femení na Catalina Tomas Coll i campiona na Antonia Vicens amb el resultat de 6-0/6-3.
Pel que fa la final masculina entre Sasha Gonsekera i Guillem Ramis, el primer set es va imposar en Sasha per un contundent 6-o, el segon set el guanya en Guillem per un disputat 7-5 i el tercer en Guillem va guanyar per un contundent 6-0 quedant campió del torneig.
Una vegada acabades les partides es va passar a l’entrega de trofeus on els encarregats de fer l’entrega foren el regidor d’esports Javier Negre i el batle de l’Ajuntament de Binissalem, Jeroni Salom.
Una vegada acabada l’entrega de trofeus es va servir un petit refrigeri per els finalistes i assistents.
Destacar el molt bon comportament dins pista dels jugadors i jugadores del campionat sense haver de intervenir en cap moment l’arbit. Enhorabona a tots!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com