El Memorial Ramon Vivas, pel Collerense

4 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino

L’equip femení de Superlliga del Collerense es va endur ahir dematí la cinquena edició del Memorial Ramon Vivas, després d’imposar-se al Sollerense infantil per 5-1.

Les palmesanes demostraren la seva superioritat en tot moment i comandaren el marcador des de la primera part. Al descans s’hi va arribar amb un resultat de 0-2.

A la represa, l’equip dirigit per Miquel Bestard va seguir atacant la porteria sollerica. Amb el 0-3 el Sollerense s’estirà una mica i començà a gaudir de les primeres ocasions de gol.

Però foren les palmesanes qui marcaren el quart, just abans de Pep fes el gol del Sollerense en una gran jugada individual.

Abans d’acabar les palmesanes marcaren el cinquè.

En acabar el partit, el club va lliurar dos trofeus commemoratius als capitans dels dos equips.