REGIONAL COPA. FERRE 1 – UD.MAHÓN 7.

9 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Regional Menorca

Partit extrany el que ha jugat avui capvespre s’equip de regional contra la Unió que encara te opcions d’anar a sa final, en es començament de partit els jugadors maonesos han imposat la seva qualitat i experiencia dominant es partit, peró sense arribades perilloses, en que els nostres jugadors estaven ben situats dificultat s’atac visitant, fins que s’arbitre ha decidit carregar-se es partit concedint els primers gols, es primer en un fora de joc clamorós i el segon també en una mes que previsible posició dubtosa, hem quedat amb 10 jugadors a sa mitja hora del primer temps, abans del descans ha arribat el tercer gol visitant, quant es partit ja s’havia romput i el segon temps no ha tingut cap historia ja que encara ens hem quedat amb 9 jugadors per una altra expulsió molt rigurosa, amb 0 a 4 ens han pitat un altra penal que no ho era, per mes colmo en Nacho s’ha fet mal i hem tingut que jugar els darrers 20 minuts amb 8 jugadors cosa que ha aprofitat la Unió per marcar mes gols fins els 7 finals, en Sarmiento ha marcat es gol nostro.
Es un partit que el rival es superior que ens hagués guanyat ja que es millor, peró almenys es partit hauria estat mes viu si no ens haguéssim perjudicat tant.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com