NOU GIMNÀS AL PRINCIPES DE ESPAÑA

14 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’Escola Balear de l’Esport posa en marxa un gimnàs al poliesportiu Príncipes de España amb una inversió de 626.287 euros

La instal.lació, dividida en dues parts, serà emprada pels esportistes dels programes de tecnificació de les Illes Balears i pels usuaris del poliesportiu

L’Escola Balear de l’Esport (EBE) posa en marxa la nova sala de condicionament físic i esportiu al poliesportiu Príncipes de España.     La construcció i equipament de la instal·lació ha suposat una inversió total de 626.287,78 euros.

La sala de gimnàs, dividida amb dues parts, compta amb material de fitness i maquinària de musculació i està adreçada, per una banda, als esportistes dels 22 programes del tecnificació esportiva de les Illes Balears ii per altra, als usuaris del poliesportiu.

Per a la realització de la sala de gimnàs, es va procedir a l’ampliació de la sala de lluita del Príncipes d’Espanya, amb un cost de 516.846,92 euros. Les despeses de l’obra han anat a càrrec de l’Escola Balear de l’Esport (266.846, 92 euros) i del Consejo Superior de Deportes (250.000 euros).

Per al subministrament de material i aparells de fitness de la sala destinada als esportistes dels programes de tecnificació s’ha destinat un total de 109.440,86 euros. Aquesta despesa ha anat a càrrec del pressupost del Príncipes de España 2009 (59.499,93 euros) i del Consejo Superior de Deportes (49.940,93 euros).     D’altra banda, per als usuaris del Príncipes de España, també s’ha dotat la sala amb màquines provinents de l’antic gimnàs situat al pavelló de gimnàstica.

El gimnàs compta amb material específic de musculació per aconseguir la preparació que cada esport requereix: bicicleta vertical de categoria professional, rem baix de plaques dirigides “low row”, pilotes medicinals, discos de 50 mm de diàmetre de diferents pesos, “step” professional, barres olímpiques de diferents diàmetres, cinta de córrer de caràcter professional, barra de dominades, joc de barres i disc olímpic, barres d’aixecaments, espatlleres i distintes màquines (extensió de quàdriceps, bíceps femoral, de treball aeròbic, de premsa horitzontal i pectorals, etc….).

Els 22 programes de tecnificació beneficiaris de les noves instal·lacions són: atletisme, bàdminton, bàsquet, boxa, ciclisme, gimnàstica femenina, gimnàstica masculina, lluita, motociclisme, natació, natació amb aletes, natació discapacitats, piragüisme, rugby, salts, taekwondo, tennis, tir amb arc, triatló, vela i voleibol.

A més, també s’ha realitzat la rehabilitació dels banys de la sala de lluita del poliesportiu, a càrrec del Consejo Superior de Deportes (50.064,65 euros).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com