TERCERA DIVISIÓ. MANACOR 1 – FERRE 2.

23 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

De poc mes que impresionant es la dinamica que ha agafat s’equip de tercera divisió, en que avui ha guanyat en es camp del Manacor per 1 a 2 tercer classificat i d’aquesta manera es converteix amb sa bestia negra de s’equip manacori, ja que les dues derrotes que tenen en tota sa lliga ha estat contra el nostre equip.
Una vegada mes hem mostrat una imatge molt solida i mostrant una gran intensitat i pressió cosa que fa que ens convertiguém amb un equip molt incomode per es rival fruit d’aixó son les 9 jornades que hem encadenat sense perdre cap partit, es partit tenia es control dels nostres jugadors en aquesta primera part en que hem arribat en claredat unes quantes vegades, mentre que el Manacor li costava molt arribar a sa porteria defensada per en Jesús Sastre, la primera part ha acabat sense gols.
El segón temps ha començat molt be els nostres jugadors ja que en el primer quart del segon temps han deixat es partit en avantatge i lo millor de tot sa gran imatge que hem donat d’equip compacte que sap el que ha de fer en cada moment en que els jugadors fan gala de ofici, primer ha estat en Jose Enrich el que ha marcat en es minut 48 a la sortida de un corner, aquest es el tercer gol que marca aquesta temporada al Manacor i d’aquesta manera es converteix en el seu botxí, peró 5 minuts després ens han empatat, cosa que no ha desbaratat els nostres plans ja que en el minut 12 del segon temps una vegada mes a pilota aturada en David Melià ha fet el segon gol que ens ha donat la victoria.
A partit d’aquest moment hem controlat les embestides del Manacor bastant be, no ens han creat massa perill i no ha estat fins els minuts finals que si que han arriscat mes en atac.
També com a nota positiva hem de destacar el debut del nou jugador Antoni Moll Moll en es minut 71.
Amb aquest nou partit sense perdre hem fet una altra fita historica en fer 9 partits sense perdre a tercera divisió cosa no haviem fet mai en les 15 temporades a 3ª, i ens coloca cada vegada en mes bona posició per aconseguir la permanencia.
La setmana que ve tenim un altra partit clau contra un rival de la nostra lliga el Penya Arrabal que tindrém que jugar amb la mateixa intensitat de com ho venim fent per treure es partit al nostre favor.

DESDE EL CLUB DONÁM LA ENHORABONA A TOT L’EQUIP JUGADORS I ENTRENADORS, MOLT BE!!!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com