36è GRAN PREMI DE MARXA “CIUTAT DEL PRAT” (20.02.2011)

22 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

PodiMARGALIDA ADROVER,

2ª classificada infantil

La ciutat del Prat de Llobregat (Barcelona) diumenge passat celebrà la 36ª edició de la seva prestigiosa prova de marxa atlètica.

Enguany les proves també servien per determinar els campions de Catalunya, tant individualment com per equips, de les categories aleví, infantil i cadet.

L´atleta del Club Joan Capó, Margalida Adrover, campiona illenca amb molta solvència fa dues setmanes, es desplaçà fins allà per aprendre, agafar experiència i comprovar el seu nivell. Sortida En una prova amb moltíssima gent (entre masculins i femenines sobrepassaven els 60, amb una quarentena de nines) sobre la distància de 3.000 m., Na Margalida va tenir un rendiment fantàstic. Els cinc felanitxers que la seguiem gaudirem de debó amb la seva valent actuació.

El resultat va ser quasi bé immillorable: 2ª posició amb una marca molt valuosa (16.54).

Enhorabona Margalida i a seguir progressant!

Margalida AdroverAmb José A. Garcia Bragado

A  les fotografies:

– El podi

– La sortida

– Un moment de la prova

– Amb el guardonadíssim José A. Garcia Bragado, guanyador de la prova absoluta

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com