Menorca Bàsquet: declaracions Ivan Radenovic

23 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Radenovic: “Tenim 13 partits per aconseguir-ho”

El Menorca Bàsquet està a 13 jornades de la permanència. Aquest és el missatge que el vestidor insular, a través d’Ivan Radenovic, ha emès en la tornada a la feina. L’objectiu és sumar victòries i la primera a un escenari de luxe: el Martín Carpena de Màlaga.

L’equip de Paco Olmos ha tornat a la feina després d’un resultat que dol, ningú no ho amaga, “però vivim pel bàsquet, som professionals i nosaltres hem de canviar aquesta situació”. Són paraules d’Ivan Radenovic en la primera reflexió de la setmana: “venim d’una situació difícil. No hem aprofitat un ambient molt bo per nosaltres, amb el pavelló ple de gent. Mereixíem un resultat millor, però els petits detalls ens han apartat d’ell. Hem d’aprendre que les petites coses poden canviar un partit”.

El vestidor va ser autocrític després de la derrota contra el Meridiano Alicante. Diego Ciorciari parlava d’un equip de cares tristes quan el resultat és desfavorable i que un desavantatge de 5 punts sembla tenir el pes de 20. L’ala-pivot serbi reconeix que “quan passem un moment difícil durant el partit, la nostra cara canvia i el partit se’ns complica excessivament. En aquests moments és quan hem de canviar la nostra actitud, pensar en positiu, treure’ns el pensaments dolents i jugar com millor sabem”.

La lliga porta ara l’expedició del Menorca Bàsquet, acompanyada de més de 120 aficionats confirmats, a Màlaga: “tenim un calendari complicat, ho sabem, però hem d’anar a pels tres pròxims partits. L’Unicaja és un equip d’Eurolliga, amb molt bons jugadors; saben però que no deixa de ser una oportunitat més per a nosaltres. Amb bona feina durant la setmana i una gran concentració podem optar a la victòria”.

Radenovic, bon coneixedor i seguidor de l’ACB, explica que “he vist els darrers partits de l’Unicaja. N’ha perdut, n’ha guanyat, potser no és l’equip dels darrers sis anys i tindrem la nostra oportunitat, tot i esser una pista difícil, com vam poder guanyar la primera volta”.

10’4 punts i 5 rebots són els números de Radenovic, en 26 minuts de joc, però el jugador nascut a Belgrado és exigent, “som conscient que soc un dels líders de l’equip. Puc aportar més en els bons i en els mals moments, quan sigui. Ja sigui en forma de suport anímic o sumant millors estadístiques”.

Radenovic no descarta res en el tram del calendari que manca per disputar, “en aquest lliga tothom pot vèncer tothom. Manresa és un dels equips que podem atrapar més fàcilment, però no l’únic. Depèn de nosaltres, tretze partits són molts i encara es pot capgirar la situació i arribar amb possibilitats d’aconseguir l’objectiu fins al final”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com