El centre de Palma acull diumenge la cursa de 10 quilòmetres Ciutat de Palma i els 5 quilòmetres cursa popular Dia de les Illes Balears

24 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
CURSA 10- 5 km

El  centre  de  Palma  acull  diumenge la cursa de 10 quilòmetres Ciutat de Palma i els 5 quilòmetres cursa popular Dia de les Illes Balears

·     L’Ajuntament  de  Palma i el Govern uneixen esforços perquè aquestes curses  que es celebren amb motiu del Dia de les Illes Balears siguin un èxit
·     El  Passeig Antoni Maura serà el punt de sortida i d’arribada de les cinc curses de diferents categories que es celebraran entre les 10.30 i les 13 hores del proper diumenge

La  regidora  d’Esports de l’Ajuntament de Palma i presidenta de l’Institut Municipal   de  l’Esport  (IME),  Maribel  González  i  el  delegat  de  la Presidència per a l’Esport del Govern de les Illes Balears, Diego González, han  presentat  avui  de matí les curses 10 quilòmetres Ciutat de Palma i 5 quilòmetres  Cursa  Popular Dia de les Illes Balears que es celebren aquest diumenge dia 27 de febrer al centre de Ciutat.

A  la presentació també hi han assisitit  el director insular d’Esports del Consell  de Mallorca, Paco Blasco; el president de la Federació d’Atletisme de  les  Illes  Balears,  Pau  Verd  i el representant del club d’Atletisme Amistat, Fernando Morcillo, organitzador de les proves.

Aquestes  curses, organitzades pel Club d’Atletisme Amistat, comptem amb el suport  de  l’Institut  Municipal  de l’Esport de l’Ajuntament de Palma, el Govern  de  les  Illes  i la col·laboració del Consell de Mallorca,  l’Obra Social La Caixa, Correcaminos, Interesport Kenia, Coca cola, TV de Balears, Federació d’Atletisme de les illes Balears.

Les  dues  curses  tindran  com  a  punt de partida i d’arribada el passeig Antoni  Maura  de  Palma  i  es  desenvoluparan en un itinerari que comprèn Antoni  Maura-Es  Born-Unió-Riera  i  tornada  en  el  cas de la cursa de 5 quilòmetres  (tres  voltes) i que, en el cas de la cursa de 10 quilòmetres, afegeix  La Rambla-Via Roma-Santiago Rusiñol-Baró de Pinopar i tornada (una volta  sols  fins Riera i tres voltes grans). Ambdues estan homologades per Real Federació Espanyola d’Atletisme.

S’espera que enguany les inscripcions a les dues curses superin el miler de participants  que  gaudiren  l’any  passat  d’aquesta  jornada  dedicada  a l’Atletisme a Palma que s’emmarca al calendari de celebracions amb motiu de les  Illes  Balears.  Amb la intenció de què les curses convidin a gaudir a les famílies d’un dia de festa, aquestes dues curses estaran precedides per una  cursa  gratuïta  adreçada  a  nins  (nascuts/des abans de 2002) i dues curses gratuïtes adreçades a joves (nascuts/des entres 1996 i 2001).

Horari i tipus de curses:

·     10.30  Cursa  de  nins (400 metres). Nascuts/des des de l’any 2002 i després.  Antoni Maura-Plaça de la Reina i tornada fins Antoni Maura.
Una volta
·     10.45  1km Cursa Jove Femenina: nascudes entre 1996 i 2001 (alevins, infantils  i  cadets).  Antoni  Maura-Es  Born-Plaça  Joan Carles I i tornada fins Antoni Maura (1 volta).
·    11.00 hores 1km Cursa Jove Masculina: nascuts entre l’any 1996 i 2001 (alevins, infantils i cadets). Antoni Maura-Es Born-Plaça Joan Carles I i tornada fins Antoni Maura (1 volta).
·     11.15 hores. 5 quilòmetres Cursa Popular “Dia de les Illes Balears”: nascuts/des des de l’any 1995 i abans (juvenils i posteriors). Antoni Maura-Es Born-Unió-Riera. 3 voltes petites
·    12.00 hores. 10 quilòmetres Ciutat de Palma: nascuts/des l’any 1995 i abans  (juvenils  i  posteriors).  Antoni Maura-Es Born-Unió-Riera_La Rambla-Via Roma-Santiago  Rusiñol-Baró de Pinopar i tornada (una volta sols fins Riera i tres voltes grans).

Inscripcions:

Les  inscripcions  per a joves seran gratuïtes i en el cas de les curses de  5  i  10  quilòmetres  el  preu està entre 5 i 10 euros (més car per aquells que s’inscriguin al darrer moment).

Les  inscripcions  es  poden fer aquests dies a la web elitechip.net i a les tendes Correcaminos i Intersport Kenia fins dissabte 12 hores.

·     5  quilòmetres  Cursa  Popular  “Dia  de les Illes Balears”: fins divendres  5  euros (atletes amb xip groc 3 euros). Inscripció dia de la cursa: 15 euros.
·     10  quilòmetres Ciutat de Palma: fins divendres 10 euros (atletes amb xip groc 7 euros). Inscripció dia de la cursa 20 euros.

Obsequis:

Es  repartiran entre els assistents camisetes, vals esportius i trofeus. En el  cas  de les curses infantils es repartiran també medalles (fins a final d’existències).

Els premis en metàl·lic oscil·len entre els 200 i els 20 euros en funció de la categoria.

Aquestes  curses, comptem amb el suport de l’Institut Municipal de l’Esport de  l’Ajuntament  de  Palma,  el Govern de les Illes i la col·laboració del Consell  de  Mallorca,  Federació d’Atletisme de les illes Balears,  l’Obra Social  La  Caixa,  Correcaminos,  Interesport  Kenia,  Coca  cola  i TV de Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com