Volcom a Mallorca, 2011

3 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes

Volcom

Volcom invasion 2011 a Mallorca

Trobada de surfistes profesionals  i aficionats a Cala Mesquida i Cala Torta

Durant aquesta setmana passada, 24 al 26 de febrer de 2011, Mallorca ha estat el punt de vista de molts  surfistes i amants dels esports extems.
Concretament la zona de Cala Mesquida, Cala Torta i Son Serra de Marina han estat els llocs elegits per la presentació d’una de les marques més grans del món del surf. Així de la mà Volcom Invasion  se donaren cita els millors surfistes espanyols i portuguesos.

Volcom

Volcom se presentava a l’illa. el dijous a les 7:00 del dematí. Els surfistes locals ens varem reunir amb ells a Cala Mesquida, per a començar el que seria
una setmana de Surf a Mallorca,

Volcom Invasion es tracta que els millors surfistes europeus, arriben a una ciutat o país i mitjançant la mateixos aficionats, s’encarreguen de difondre  que surfistes professionals estan a casa. És llavors quan realment t’adones que el boca a boca corre i vola a tota  pressa, arriben persones de tots els racons de l’illa, només per poder veure un surfing d’estrelles, ..

Volcom

Dijous i divendres vam poder gaudir dins l’aigua amb ells, a Cala Mesquida i Cala Torta, de totes aquelles maniobres que normalment veus a les revistes o  als videos. Varem poder  gaudir-les en directe!

Volcom

Volcom Invasion  forma part d’un màrqueting per a la marca, però Volcom és sens dubte una de les millors marques mundials en esports extrems.

El dissabte es va fer una barbacoa a Cala Torta, entre amics, coneguts, famílies i gent vinguda de tota l’illa per un mateix afany. el surf! …

Volcom

Encara hi ha qui deia o segueix dient .. Peroooo a Mallorca hi ha onades?
Nosaltres que vivim a Cala Rajada, sabem bé que a Mallorca sí que hi ha onades! A Cala Agulla, durant l’hivern,  hi ha un constant moviment  de surfers. Es clar que no tenim les condicions de Canàries, però així i tot no podem queixar-nos, ja que a l’hivern són freqüents les tramuntanades a l’illa.
Després d’uns dies amb tota la família Volcom a l’illa, podem destacar el bon rotllo  creat per tots ells i els surfistes locals de Mallorca
Ara a esperar que tornin una altra vegada!

Us deixo un link perquè pugueu visualitzar una mica més!
En breu hi haurà un  vídeo amb tot el contingut del que van ser aquests dies , en aquesta mateixa noticia afegirem l’enllaç.

http://www.volcomeurope.com/blogs/blog.asp?blogID=9

mas fotografies a:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com