VI Torneo de Pascua de Porto Cristo

12 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Torneos
Torneig de Pasqua de Porto Cristo

La VI edició del Torneig de Pasqua de Porto Cristo va prenent forma. El torneig durarà 4 dies, de dijous 21 d’abril a diumnege 24 d’abril.

Les categories en que es durà a terme són les següents:

– PRE – BENJAMÍ “A”

– PRE – BENJAMÍ “B”

– BENJAMÍ FUTBOL 8

– BENJAMÍ FUTBOL 7

– ALEVÍ FUTBOL 7

– ALEVÍ FUTBOL 11

– INFANTIL FUTBOL 11

– CADET

El torneig tendrà dues fases, una primera fase prèvia de grups que es disputarà entre dijous i divendres i que constarà de 2 grups de 3 equips en cada categoria, jugant-se un triangular entre els 3 equips que conformin cada grup, cada partit tendrà només una part de durada en les categories de futbol 11 i de 2 temps en les categories de futbol 7 i futbol 8. En aquesta fase es classifiquen els 2 preimers per la fase final, mentre que els tercers de cada grup quedaran eliminats.

La fase final es durà a terme entre dissabte i diumenge. Dissabte es jugaran tots els partits pel 3r i 4t lloc de cada categoria que jugaran els segons dels dos grups de la fase prèvia; mentre que diumenge 24 es jugaran totes les finals entre els primers de cada grup.


INFORMAM A TOTS AQUELLS CLUBS QUE PUGUIN ESTAR INTERESSATS QUE QUEDEN ENCARA DUES PLACES EN LA CATEGORIA ALEVÍ FUTBOL 11 PER COMPLETAR EL QUADRE DE TOTES LES CATEGORIES DEL TORNEIG.

AQUELLS CLUBS INTERESSATS PODEN POSAR-SE EN CONTACTE A TRAVÉS D’E-MAIL A info@portocristocf.com o bé telefonar al telèfon que apareix a la pàgina web de la FFIB.

CF. Porto Cristo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com