JUVENIL LLIGA NACIONAL. MALLORCA 0 – FERRE 2.

29 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
escudo-ferrerias

Un gran partit el que han jugat avui els juvenils de lliga nacional en es camp del Mallorca en que hem aconseguit una historica victoria per 0 a 2, davant teniem un equip jove peró de molta qualitat, peró el bon ordre i la serietat del nostres jugadors ha bastat per guanyar amb tot mereixement, un partit que novament tot s’equip ha fet un gran desgast fisic lluitant totes les pilotes fins que ha acabat el partit.
El Mallorca desde l’inici ha intentat dur el ritme de partit, peró sa vist molt incomodat per la nostra pressió i bon plantejament, hem sortit a la contra amb perill, ja que abans del gols ja hem tingut alguna ocasió, ha estat en el minut 27 quant ha arribat el primer gol que ha fet en Jonathan Martinez, un gol que ha donat mes tranquilitat als nostres jugadors que veien la salvació mes aprop, hem tingut es partit controlat fins el descans.
A partit del segon temps el Mallorca ha intentat sorprendre amb joc mes rapid, peró avui el treball en defensa ha estat molt bo per part de tots els jugadors i hem anat dormint es partit, i aprofitar alguna contra per sentenciar, en el minut 25 del segon temps una bona jugada que ha fet en Martin Pasantes ha servit per sentenciar es partit, un gol que ha donat una gran alegria a tot s’equip, que veien com tenia el seu fruit el treball que venien realitzant.
Després fins el final del partit, ens hem dedicat a no tenir cap ensurt fins el final, en aquest segon temps han sortit en el camp tres cadets, cosa mes positiva encara ja que aixó vol dir que la nostra cantera continua funcionant, han jugat en Marti Coll, Hector Marqués i Carlos Febrer.
Ara ja amb la salvació dins la butxaca, la setmana que ve cercarém acabar la temporada a casa guanyant en el derbi contra el Penya Ciutadella.
ENHORABONA A TOT S’EQUIP, PER AQUESTA LLUITA I GRAN VICTORIA.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com